GNTM 5: Οι κριτές στις καλοκαιρινές τους διακοπές όπως δεν τους έχεις ξαναδεί – Φωτογραφίες

Το GNTM επιστρέφει μαζί με το πολυσυζητημένο comeback της Βίκυς Καγιά στο πλατό!

Το ριάλιτι μοντέλων τον Σεπτέμβρη κάνει πρεμιέρα στο Star με μεγάλες αλλαγές. Είναι γεγονός πως το GNTM 5 είναι αποκλειστικά μόνο για κορίτσια από 18 έως 88 ετών, που έχουν όνειρα και στόχους και θέλουν πολύ να κάνουν καριέρα στον χώρο της μόδας, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό!

Δίπλα στην Βίκυ Καγιά και τον Γιώργο Καράβα θα βρίσκεται το γνωστό μοντέλο Σοφία Χατζηπαντελή το οποίο θα κάθεται στη θέση του Guest κριτή. Επιστροφή και για τον Τάσο Σοφρωνίου ο οποίος συμμετείχε ως fashion coach στο πρώτο GNTM όταν το ριάλιτι έκανε πρεμιέρα για πρώτη φορά στην Ελλάδα μέσα από τον ANT1.

Στο GNTM 5 θα δούμε και την Έλενα Γαλύφα η οποία θα  αναλάβει το ρόλο της hostess. Τα πρώτα γυρίσματα για τις οντισιόν έχουν ήδη ξεκινήσει, ενώ αυτή την περίοδο οι συντελεστές κάνουν ένα μικρό break απολαμβάνοντας τις διακοπές τους.

Βίκυ Καγιά – Οικογενειακές διακοπές στη Σίφνο 

Μαζί με τον Ηλία Κρασσά και τα δυο τους παιδιά, η Βίκυ Καγιά πέρασε ξέγνοιαστες στιγμές στο νησί της Σίφνου, ανεβάζοντας σχετικά στιγμιότυπα στα social media. Φυσικά οι φωτογραφία της με μαγιό για άλλη μια φορά, ενθουσίασαν τους followers της.

Δίπλα στην οικογένεια βρέθηκαν και η Μαρίνα Βερνίκου με τον Μίλτο Καμπουρίδη και τα παιδιά τους, οι οποίοι αποχώρησαν για λίγο από τη Μύκονο, ταξιδεύοντας στη Σίφνο.

Γιώργος Καράβας – Ερωτευμένος στην Κύθνο

Το GNTM έμελλε να φέρει μεγάλες αλλαγές στη ζωή του Γιώργου Καράβα ο οποίος διένυε μια πετυχημένη πορεία ως μοντέλο, ωστόσο μέσα από τον ρόλο του ως coach  κέρδισε μεγάλη αναγνωρισιμότητα, κάτι το οποίο αποδεικνύεται από το κοινό του στα social media.

Ο Γιώργος Καράβας τη νέα σεζόν θα βρίσκεται ανάμεσα στους κριτές του GNTM 5. Για την ώρα πάντως φαίνεται να απολαμβάνει τις τρυφερές στιγμές με την σύζυγό του, Ραφαέλα Ψαρρού με την οποία πρόσφατα ταξίδεψαν στην Κύθνο.

Το καλλίγραμμο κορμί του Γιώργου Καράβα δεν πέρασε σίγουρα απαρατήρητο στο instagram.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yiorgos Karavas (@yiorgoskaravas_official)

Σοφία Χατζηπαντελή – Η  φωτογραφία που άναψε «φωτιές» στο instagram

Η guest κριτής του GNTM πολύ σύντομα θα κάνει το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στο πλατό του ριάλιτι! Η Σοφία Χατζηπαντελή, το μοντέλο το οποίο έχει δεχθεί έντονα σχόλια για τα πυκνά της φρύδια, συνεχίζει την πορεία της στο εξωτερικό, μέσα από πετυχημένες συνεργασίες στον χώρο του μόντελινγκ. 

Ο λογαριασμός της πάντως στο instagram αποκτά όλο και περισσότερο ενδιαφέρον. Η Σοφία Χατζηπαντελή έχει το δικό της μοναδικό στυλ, ενώ κάθε της ανάρτηση θα συγκεντρώσει εκατοντάδες σχόλια. Μπορεί η ίδια να μην αποκάλυψε τον προορισμό των διακοπών της, ωστόσο οι πόζες της χωρίς ρούχα άναψαν «φωτιά» στο διαδίκτυο.

Έλενα Γαλύφα – Το καλοκαίρι της στη Μύκονο

Το νησί των ανέμων φαίνεται πως είναι το αγαπημένο της! Η νέα coach του GNTM 5 βρέθηκε για μεγάλο διάστημα στη Μύκονο ενθουσιάζοντας για άλλη μια φορά τους followers της, τόσο με τις στιλιστικές της εμφανίσεις στο νησί, όσο και με τις ιδιαίτερες πόζες της.

Όσο για τον Τάσο Σοφρωνίου ο νέος κριτής του GNTM χρησιμοποιεί τα social media για την δουλειά του, αποφεύγοντας τις πιο προσωπικές φωτογραφίες.

Το GNTM 5 ξεκινά! Το ριάλιτι μοντέλων επιστρέφει στο Star και αναζητά το επόμενο Top Model:

Read More

And More