GNTM: Αποχώρησε το μεγάλο φαβορί – Εκτός παιχνιδιού η Μικαέλα

Μια μόλις εβδομάδα έμεινε μέχρι να ολοκληρωθεί και ο φετινός κύκλος του GNTM και το αποψινό επεισόδιο ολοκληρώθηκε με μια ακόμη αποχώρηση με αποτέλεσμα τα κορίτσια που θα δούμε να συνεχίζουν να είναι πλέον έξι.

Η αποψινή δοκιμασία ήθελε τις διαγωνιζόμενες να ποζάρουν μέσα σε ρούχα του σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια και φορώντας κοσμήματα του Περικλή Κονδυλάτου χρησιμοποιώντας ως props διάφορα ζώα. (δες εδώ τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν στο twitter)

Kαι τα επτά επίδοξα μοντέλα προσπάθησαν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό με κάποιες να τα πηγαίνουν εξαιρετικά καλά και κάποιες άλλες να μην αποδίδουν όπως οι κριτές θα ήθελαν. Έτσι, αφού οι κριτές Βίκυ Καγιά, Γιώργος Καράβας και Τάσος Σοφρωνίου με το σχόλιο του Βασίλη Ζούλια, εξέτασαν προσεκτικά όλες τις φωτογραφίες και αφού έλαβαν υπόψιν όλη την πορεία των κοριτσιών μέχρι σήμερα αποφάσισαν ποια είναι εκείνη που έπρεπε να αποχωρήσει.

Η Μικαέλα με την κόρη της Μάρα και τη Βικτώρια ήταν οι τρεις παίκτριες με την χειρότερη επίδοση είναι η Μικαέλα η οποία αποτελούσε και το μεγαλύτερο φαβορί.

Ετικέτες

Read More

And More