GNTM: Αυτά είναι τα αγόρια και τα κορίτσια που τα κατάφεραν στο ID Catwalk! Έτοιμοι για τα bootcamps (vids)

Ο τρίτος κύκλος του GNTM του μεγαλύτερου διαγωνισμού μόδας, είναι εδώ. Το παιχνίδι, που κατάφερε να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό για δύο σεζόν, επέστρεψε στο Star και αλλάζει τα δεδομένα! Η πρώτη φάση των auditions ολοκληρώθηκε και το πολυσυζητημένο Id catwalk έκανε την εμφάνισή του.

Σε αυτό το μοναδικό catwalk, οι υποψήφιοι κλήθηκαν να ντυθούν, να μακιγιαριστούν και να παρουσιάσουν ένα ειδικό, διαφορετικό χαρακτήρα, μια ιδιαίτερη στυλιστική ταυτότητα, που θα τους κάνει να ξεχωρίσουν, ώστε οι 40 καλύτεροι να περάσουν στην επόμενη φάση του παιχνιδιού. Δυστυχώς, κάποιοι δεν τα κατάφεραν να δοκιμαστούν και στα bootcamps…

Ανάμεσα σε αυτούς που πέρασαν ήταν η Στέλλα Πιερίδη (το αγόρι της δεν πέρασε), ο Δημοσθένης (που κάνει… γυπing), ο Γιώργος Γιακουμάκης (ο σωσίας του Κωνσταντίνου Αργυρού), ο Σήφης από την Κρήτη, η Λία από την Ουκρανία, ο Αιμιλιάνο, το plus size μοντέλο Κωνσταντίνος Μελισσάς.

Ο Άνταμ και ο Αλέξανδρος αν και εντυπωσίασαν τους κριτές τόσο στις auditions όσο και στο ID Catwalk, δεν πέρασαν στην επόμενη φάση. Η Ζενεβιέβ δήλωσε ότι τα δύο αυτά εκκεντρικά αγόρια πρέπει να μπουν στο αεροπλάνο και να φύγουν εξωτερικό, για να κυνηγήσουν μια καριέρα στον χώρο της μόδας.

Ακόμη στην επόμενη φάση πέρασαν η Παρασκευή Κερασιώτη, η Μαριλένα Ζίλα, ο κούκλος 20χρονος Κωνσταντίνος αλλά και η Ίριδα, η οποία τρέλανε την κριτική επιτροπή με την εμφάνισή της.

Οι τελευταίοι που πέρασαν ήταν ο Παναγιώτης Πέτσας, ο Ηρακλής Τσουζίνοφ, ο εύζωνας Κώστας Κοκκονάκης και η ginger καλλονή Ξένια. Από την τελική 40αδα δεν θα έλειπαν φυσικά ο Κωνσταντίνος Τσεντολίνι, ο Ορέστης Ασλάνης και η Μαριαγάπη Ξυπολιά! Προς έκπληξη όλων πέρασε ακόμη και ο Τάκης από το Χαϊδάρι.

Read More

And More