GNTM: Αυτός είναι ένας από τους guest κριτές του νέου κύκλου – Το δείπνο με την Βίκυ Καγιά δίπλα στη θάλασσα

Το GNTM 5 επιστρέφει τη νέα σεζόν με την Βίκυ Καγιά ξανά στη θέση του κριτή αλλά και με ανανεωμένη κριτική επιτροπή, μετά την αποχώρηση του Άγγελου Μπράτη, του Δημήτρη Σκουλού, της Ζενεβιέβ Μαζαρί και της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου.

Τα γυρίσματα για τη πέμπτη σεζόν του reality μόδας έχουν ήδη ξεκινήσει, ενώ στις θέσεις των κριτών θα δούμε – εκτός από την Βίκυ Καγιά – τον Γιώργο Καράβα και τον Τάσο Σοφρωνίου. Η Σοφία Χατζηπαντελή ήταν η guest κριτής των audition του GNTM, ενώ κάθε εβδομάδα θα βλέπουμε και κάποιον διαφορετικό ειδικό στην μόδα να κάθεται στην κριτική επιτροπή.

Ένας από τους καλεσμένους που θα καθίσουν στην κριτική επιτροπή θα είναι και ο διεθνούς φήμης σχεδιαστής μόδας, Ευάγγελος Μπούσης. Την αποκάλυψη μάλιστα έκανε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας φωτογραφία από τα γυρίσματα!

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evangelo Bousis (@evbousis)

 

Μάλιστα αμέσως μετά το τέλος των γυρισμάτων, ο guest κριτής Ευάγγελος Μπούσης βγήκε για δείπνο με την Βίκυ Καγιά σε γνωστό εστιατόριο της Γλυφάδας. Οι δυο expert της μόδας δείπνησαν δίπλα στο κύμα μαζί με την παρέα τους, με την παρουσιάστρια να μη σταματά να μοιράζεται στιγμιότυπα στα social media.

Read More

And More