GNTM: Δες την Θεοδώρα Ρασέλ σε φωτογραφίες μαζί με την αγαπημένη της μητέρα

Η Θεοδώρα Ράσελ εμφανίστηκε αποφασισμένη να ασχοληθεί με το χώρο του μόντελινγκ στις οντισιόν του Greece’s Next Top Model. Στη συνέχεια με αυτοπεποίθηση κατάφερε να περάσει στο σπίτι του δημοφιλούς ριάλιτι μόδας. Παρότι εντυπωσίασε τους κριτές με τις φωνητικές της ικανότητες, η ίδια δήλωσε χαρακτηριστικά ότι η μόδα είναι “όλη της η ζωή”. Από την είσοδό της στο σπίτι του GNTM απασχόλησε τους χρήστες των social media με τα καυστικά σχόλια της για κάποιους συμπαίκτες της στο παιχνίδι.

Η 24χρονη Θεοδώρα, την οποία όλοι φωνάζουν Ρασέλ, κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και τις Σεϋχέλλες. Στο παρελθόν είχε ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι, ενώ έχει εμφανιστεί δίπλα σε μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου, όπως η Άντζελα Δημητρίου, ο Λευτέρης Πανταζής, ο Βαλάντης και η Φανή Δρακοπούλου. Πλέον δραστηριοποιείται στο χώρο των πωλήσεων. Αγαπά πολύ όλες τις πτυχές της μόδας ενώ παλαιότερα διατηρούσε τη δική της σειρά μαγιό. Για την Ρασέλ το GNTM αποτελεί την πρώτη επαγγελματική της ενασχόληση με το χώρο του μόντελινγκ καθώς στο παρελθόν είχε ασχοληθεί μόνο ερασιτεχνικά.

Η νεαρή παίκτρια του GNTM είναι αρκετά ενεργή στα social media και έχει μοιραστεί, με τους followers της στο instagram, αρκετές φωτογραφίες από τη ζωή της. Μεταξύ των εικόνων που έχει δημοσιεύσει στο προφίλ της στα social media, είναι και ορισμένες με την μητέρα της, στην οποία φαίνεται πως έχει μεγάλη αδυναμία.

Δες παρακάτω φωτογραφίες της Θεοδώρας Ράσελ μαζί με την αγαπημένη της μητέρα:

Read More

And More