GNTM: «Ειπώθηκαν πολλά στη δουλειά μου, τι είναι αυτά που κάνεις;»

Στο νέο επεισόδιο του GNTM οι 40 διαγωνιζόμενες έπρεπε να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στη φωτογράφιση η οποία θα τις έφερνε ένα βήμα πιο κοντά στο σπίτι του ριάλιτι.

Την ώρα της δοκιμασίας η 47χρονη Άννα «έσπασε» με αφορμή τα σχόλια που δέχτηκε για τη συμμετοχή της στο GNTM.

«Ειπώθηκαν πολλά πράγματα στη δουλειά μου, “τι είναι αυτά που κάνεις;” και άλλα πολλά», είπε με δάκρυα στα μάτια μπροστά στην Βίκυ Καγιά, τον Τάσο Σοφρωνίου και τον Γιώργο Καράβα.

«Προσπάθησα να το λύσω, αλλά είναι ένα άλυτο πρόβλημα, δεν μπαίνουν καν στη διαδικασία να σκεφτούν πως αντί να βοηθήσουν, πάνε και τα κάνουν ακόμα χειρότερα με  χόλιά τους. Αυτό που γίνεται είναι να τα βάζω εγώ μέσα μου, να πιέζομαι και αντί να κάνω ένα βήμα μπροστά, κάνω δέκα πίσω», περιέγραψε η Άννα στην κάμερα.

Αμέσως η Βίκυ Καγιά βρέθηκε στο πλευρό της προκειμένου να την ενθαρρύνει – για την πετυχημένη ως τώρα- προσπάθεια στο GNTM…

«Ο φόβος και η ζήλια δεν πάνε μπροστά. Εμείς σε πιστεύουμε πάρα μα πάρα πολύ, οπότε δεν πειράζει… Αν δεν το πιστεύουν αυτοί πρόβλημά τους και έχουν το δικαίωμα», είπε η Βίκυ Καγιά.

Η Άννα κατά την διάρκεια των auditions είχε μιλήσει για τις οικονομικές δυσκολίες αλλά και την καθημερινότητά της ως υπάλληλος στο απορριμματοφόρο.

Read More

And More