Exclusive!

GNTM – Έντουαρντ: Τι απαντά στο TLIFE για τη φωτογραφία του σε site γνωριμιών

Δεν χωρά αμφιβολία πως ένα από τα μεγάλα φαβορί του τρίτου και ανατρεπτικού κύκλου του Greece’s Next Top Model είναι ο Έντουαρντ Στεργίου. Το 24χρονο μοντέλο έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και να κερδίσει τις εντυπώσεις τόσο με την εξωτερική του εμφάνιση όσο και με τις ικανότητές του από τις πρώτες κιόλας δοκιμασίες του GNTM. 

Ο Έντουαρντ ασχολείται επαγγελματικά με το modeling και βρίσκεται στην Ελλάδα από την ηλικία των τριών χρόνων, αφού η καταγωγή του είναι από την Ουκρανία. Οι εξαιρετικές επιδόσεις του αποτελούν την αιτία που οι συμπαίκτες του τον θεωρούν έναν πολύ δυνατό αντίπαλο! Το TLIFE πριν μερικές ημέρες ανακάλυψε στα social media μια φωτογραφία του νεαρού μοντέλου που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου τον δείχνει σε διαφήμιση γνωστού dating app. Τότε είχαμε επικοινωνήσει με τον μάνατζερ του 24χρονου Έντουαρντ, Νίκο Λάσκαρη, ο οποίος και μας αποκάλυψε ότι ίσως η συγκεκριμένη διαφήμιση έχει γίνει εν άγνοια του συνεργάτη του. (Διάβασε εδώ ακριβώς τι είχε αναφέρει ο μάνατζερ του στο TLIFE)

Ο κύριος Λάσκαρης, αφού παραδέχθηκε ότι έχει ενημερωθεί για το συγκεκριμένο συμβάν, ανέφερε ότι έχει στείλει ένα μήνυμα στο site, όμως περιμένει να επιβεβαιώσει από τον Έντουαρντ ότι πραγματικά δεν έχει καμία σχέση με την εν λόγω εφαρμογή κι όλο αυτό γίνεται εν αγνοία του.

Σήμερα, σου αποκαλύπτουμε αποκλειστικά την απάντηση του φαβορί του GNTM, μέσα από τον μάνατζέρ του, Νίκο Λάσκαρη. Ποια είναι τελικά η αλήθεια; Ο Έντουαρντ Στεργίου δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τη συγκεκριμένη εφαρμογή γνωριμιών και η εκμετάλλευση της φωτογραφίας του έγινε χωρίς τη δική του άδεια. Μάλιστα, έχουν ήδη κινηθεί νομικά εναντίον της συγκεκριμένης εταιρείας. 

Η απάντηση του Έντουαρντ Στεργίου

“Μετά από επικοινωνία μου με τον Έντουαρντ, σας επιβεβαιώνω ότι πρόκειται για απάτη και ο ίδιος δεν έχει καμία σχέση με το εν λόγω dating app. Πρόκειται για μια παράνομη χρήση φωτογραφιών του από τα social media του, καθώς η συγκεκριμένη εφαρμογή θέλησε να εκμεταλλευτεί την αναγνωρισιμότητα του από το GNTM.

Μετά από αλλεπάλληλες προσπάθειες μου, η εταιρεία ανταποκρίθηκε επιρρίπτοντας ευθύνες σε έναν εξωτερικό της συνεργάτη και διέγραψε τις φωτογραφίες του Έντουαρντ, συνεπώς έχουμε ήδη κινηθεί νομικά εναντίον της. Ευχαριστώ θερμά την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος για την άμεση ανταπόκριση και συνεργασία. Ο ίδιος ο Έντουαρντ το αντιμετωπίζει με ψυχραιμία, όντας επαγγελματίας μοντέλο, καθώς δεν είναι φυσικά η πρώτη φορά που αναγνωρίσιμα πρόσωπα και μη πέφτουν θύματα του ανεξέλεγκτου διαδίκτυου αλλά δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να μένουμε άπρακτοι.

Υπάρχουν πολλά νέα παιδιά που δεν έχουν τον τρόπο και τα μέσα να διαχειριστούν και να αμυνθούν απέναντι σε αντίστοιχες περίπτωσεις και απλά το αφήνουν να συμβαίνει”.

Read More

And More