GNTM: Η αποκάλυψη του Εμμάνουελ για την προσωπική του ζωή (pic)

Ο Εμμάνουελ είναι ένα από τα μοντέλα που γνωρίσαμε στον φετινό κύκλο του GNTM, μάλιστα ήταν από τα λίγα πρόσωπα που κατάφεραν να μην έχουν καμία αντιπάθεια μέσα στο σπίτι αλλά ούτε και να εμπλακεί σε κάποιον καβγά. 

Στην πρώτη του αποχώρηση είδαμε τον Αιμιλιάνο να ξεσπά σε κλάματα ενώ όλοι σχολίασαν πως έφυγε “το χαμόγελο” του σπιτιού. Ο Εμμάνουελ ωστόσο κατάφερε να κερδίσει και μια δεύτερη ευκαιρία στον διαγωνισμό αφού ήταν το ένα από τα τέσσερα μοντέλα που πήραν το εισιτήριο της επιστροφής για να αποχωρήσει ωστόσο για δεύτερη φορά δυο εβδομάδες μετά.

Πλέον βρίσκεται εκτός διαγωνισμού και ήδη κάνει τα πρώτα του βήματα στο χώρο του μόντελινγκ. Μάλιστα ο ίδιος είναι ιδιαίτερα ενεργός και στο instagram. Σε ένα q&a που έκανε αποφάσισε να απαντήσει στις ερωτήσεις των διαδικτυακών του φίλων. Όπως ήταν φυσικό κάποιες από τις ερωτήσεις είχαν να κάνουν με την προσωπική του ζωή με κάποια κοπέλα να τον ρωτά, “Ποια είναι η τυχερή”;

Εκείνος δε δίστασε να απαντήσει και επιστρατεύοντας το χιούμορ του είπε, “Μέχρι στιγμής άτυχη είναι η μητέρα μου που μέχρι στιγμής δε με έχει δώσει ακόμα, (ελεύθερος)”.

Read More

And More