GNTM: Η Ίριδα Παπουτσή δίνει στεγνά τα ζευγάρια του reality – Οι αποκαλύψεις για τη συγκατοίκηση

Στην εκπομπή της Σίσσυς ΧρηστίδουΈλα Χαμογέλα” παραχώρησε δηλώσεις το πρωί του Σαββάτου η πρώην παίκτρια του Greece’s Next Top Model, Ίριδα Παπουτσή. Η όμορφη χορεύτρια μίλησε για την αποχώρησή της από το reality μοντέλων, για τη Βίκυ Καγιά, που πάντα έβρισκε κάτι αρνητικό να της πει, ενώ αναφέρθηκε και στα ζευγάρια του GNTM αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες από τη συγκατοίκησή τους.

“Δεν θα ήθελα στην κριτική επιτροπή τη Βίκυ Καγιά, γιατί ήταν σκληρή μαζί μου. Δεν με ενόχλησαν τα σχόλιά της απλά ήλπιζα ότι σε ένα από τα 4 – 5 πλατό που έκανα να βρει κάτι θετικό, αλλά δεν της άρεσε κάτι”, δήλωσε αρχικά η Ίριδα Παπουτσή για τη Βίκυ Καγιά.  

Όσον αφορά τα ζευγάρια που έχουν δημιουργηθεί μέσα στο σπίτι, η πρώην παίκτρια του GNTM αποκαλύπτει: “Νομίζω από το τελευταίο πλατό φάνηκε οτι ο Σήφης με την Μαρινέλα έχουν έρθει πολύ κοντά. Είδα ότι στο τελευταίο σετ τους να έχουν πολλή χημεία, που σχολιάστηκε και από τους κριτές, οπότε από εκεί καταλαβαίνουμε ότι έχουν κάτι παραπάνω αυτοί οι δύο άνθρωποι”.

Υπήρχαν βράδια που ημουν στο δωμάτιο μου και απο τα τέσσερα κορίτσια που ήμασταν εκεί, τα δυο κοιμόμασταν. Εγώ και η Λία. Οι άλλες δύο δεν ξέρω που κοιμόντουσαν. Δεν σηκωνόμουν και εγώ το βράδυ να ελέγξω. Στο σπίτι υπήρχαν ερωτικά παιχνίδια. 

Τον Αιμιλιάνο και την Μαριαγάπη τους έβλεπα και εγώ πάρα πολλές φορές να συζητάνε οι δυο τους, πέρα από τους άλλους. Νομίζω είναι ένα ειδύλιο που θα εξελιχθεί στο μέλλον. Φαίνεται η χημεία τους. Η Ρασέλ είναι ένα κορίτσι που όποιον άνδρα και να δει πάει πάνω του. Πιστεύω ο Έντουαρντ θα πέσει”. 

Δες το βίντεο:

Read More

And More