GNTM – Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Η Βίκυ Καγιά, η προσωπική ζωή και οι δυσκολίες στο ξεκίνημα της καριέρας της

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου μαζί με την υπόλοιπη κριτική επιτροπή του GNTM 4 – Ζενεβιέβ Μαζαρί, Δημήτρης Σκουλός και Άγγελος Μπράτης – παραχώρησαν κοινή συνέντευξη στο περιοδικό Hello και την Σόνια Μαγγίνα και αποκάλυψαν άγνωστες πτυχές της ζωής τους.

Το πανέμορφο μοντέλο που ήρθε από το Los Angeles για να βρεθεί στην καρέκλα της Βίκυς Καγιά στο reality μόδας μίλησε για την αντικατάσταση της παρουσιάστριας, για την προσωπική της ζωή ενώ αποκάλυψε και πως επιθυμεί να κάνει κάποια στιγμή οικογένεια.

Διάβασε ένα απόσπασμα της συνέντευξης:

Σε άγχωσε το ότι κάθισες στην καρέκλα που καθόταν η Βίκυ Καγιά;

«Πριν έρθω με άγχωνε λίγο, ένιωθα πως έχω μια ευθύνη. Δεν μπαίνει θέμα σύγκρισης διότι είμαστε δύο διαφορετικοί άνθρωποι, σε διαφορετικά στάδια της καριέρας μας. Η Βίκυ έχει κάνει ήδη καριέρα στην τηλεόραση, για την οποία τη θαυμάζω, ενώ εγώ είμαι μόλις στο ξεκίνημά μου τηλεοπτικά και είμαι η Ισμήνη. Έχω τον δικό μου τρόπο έκφρασης και δουλειάς. Τη Βίκυ την ξέρω αρκετά χρόνια, πάντα είχαμε ωραία επαφή και τώρα που είμαστε σε διπλανά στούντιο τα λέμε εξίσου ωραία».

Ζώντας σαν νομάδας, δεν σου έλειπε μια πιο σταθερή προσωπική ζωή;

Είναι εύκολο να κάνεις γνωριμίες και τελικά δημιουργείται ένας κύκλος με τον οποίο δίνεις ραντεβού στις πόλεις όπου θα τίχει να δουλέψετε ταυτόχρονα. Επίσης, με τα social media είναι ευκολότερο πλέον να κρατήσεις επαφή. Όσον αφορά στις συντροφικές σχέσεις, με κάποιο μαγικό τρόπο λειτουργούσαν όταν έπρεπε, με πολλά ταξίδια και άπειρο face timing. Κατά βάση, ωστόσο, είναι μοναδική ζωή. Δεν είχα θέμα όμως με αυτό καθώς είμαι μοναχοπαίδι και ξέρω να αντιμετωπίζω τη μοναξιά.

Και τις δυσκολίες;

Δυσκολίες αντιμετώπισα στο ξεκίνημά μου γιατί ήμουν και είμαι ευαίσθητη, απλώς τότε αντιδρούσα με άλλον τρόπο. Ήμουν μαζεμένο παιδί στη δουλειά, κρατούσα αποστάσεις μέχρι να βρω τα πατήματά μου. Αυτές όμως είναι εμπειρίες πάνω στις οποίες χτίζεις τον χαρακτήρα και τη δύναμή σου.

Οικογένεια θέλεις να κάνεις;

Ναι, αγαπώ πολύ τα παιδιά και τα βλέπω στο μέλλον μου, μακρινό ή κοντινό.

Read More

And More