GNTM – Λία Τσουζντάν: Η δημόσια στήριξη στον Ανδρέα και το… καρφί στον Ηρακλή που την έθεσε εκτός παιχνιδιού (pics)

Ο τελικός του τρίτου κύκλου του Greece’s Next Top Model βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων τις τελευταίες ώρες. Ο Ηρακλής Τσουζίνοφ κατάφερε να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο και να στεφθεί νικητής κερδίζοντας τα πολύ σημαντικά έπαθλα. 

Ανάμεσα σε εκείνους που παρακολούθησαν τον τελικό του GNTM ήταν φυσικά και τα μοντέλα που συμμετείχαν στο φετινό κύκλο, όμως δεν έφτασαν μέχρι το τέλος. Η Λία Τσουζντάν αν και ξεχώρισε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, δεν κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό. Ωστόσο, χθες παρακολούθησε το επεισόδιο και σχολίασε μέσα από το προφίλ της στο Instagram όσα έγιναν.

GNTM – Ανδρέας Αθανασόπουλος: Ποιος είναι παίκτης που βγήκε τρίτος στο ριάλιτι μόδας – Όσα θες να μάθεις για το 20χρονο μοντέλο (pics,vids)

Η ίδια δεν θα μπορούσε να μην στηρίξει τον Ανδρέα, με τον οποίο έκαναν πολύ παρέα καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. “Εντάξει το μοναδικό παιδί που έχει κάνει 24 δοκιμασίες, τις έχει περάσει όλες και κατάφερε να φτάσει στο τέλος”, σημείωσε η Λία για τον κολλητό της. Βέβαια, το ξανθό μοντέλο δεν δίστασε να πετάξει και την μπηχτή της για τον Ηρακλή: “Παρόλο που μου έδωσες ένα “push” για να φύγω πιστεύω πολύ σε σένα. Πάμε δυνατά!”.

GNTM – Παρασκευή Κερασιώτη: Όσα θες να ξέρεις για την 19χρονη τσιγγάνα που κέρδισε την δεύτερη θέση στον διαγωνισμό (pics+video)

GNTM: Ο Ηρακλής Τσουζίνοφ είναι ο μεγάλος νικητής! Η ιστορία της ζωής του και οι καλύτερες στιγμές στο παιχνίδι (pics,vid)

Δες τις φωτογραφίες:

Read More

And More