GNTM: Με το καλησπέρα γυμνή φωτογράφηση! Τα κλάματα και η… παραπάνω αυτοπεποίθηση (vids)

Σκληρός ο ανταγωνισμός φέτος στην τηλεόραση! Η βραδινή ζώνη διαθέτει reality και μυθοπλασία, με το κάθε project να προσπαθεί να κερδίσει την προτίμηση των τηλεθεατών. Τη Δευτέρα το βράδυ λοιπόν, απέναντι στην πρεμιέρα της νέας σειράς του ANΤ1 “Παρουσιάστε”, αλλά και… στη δίκη της Ελένης Σταμίρη στις “Άγριες Μέλισσες”, είδαμε την πρώτη δοκιμασία για τους διαγωνιζόμενους του GNTM 3. Μια δοκιμασία, η οποία ήταν ιδιαίτερα απαιτητική και καθόλου αναμενόμενη, μία γυμνή φωτογράφηση. Οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να ξεπεράσουν τις προσωπικές τους ανασφάλειες και να έρθουν αντιμέτωποι με τη… γυμνή αλήθεια, για τις ανάγκες μιας καμπάνιας με κοινωνικό περιεχόμενο.

Τα δέκα κορίτσια και τα δέκα αγόρια, έχοντας ως βοήθεια κάποια φωτογραφία ενός διάσημου μοντέλου ή κάποιου celebrity, έπρεπε να γδυθούν και να μας δείξουν αν αξίζουν να συνεχίσουν στον διαγωνισμό μόδας… Όπως ήταν επόμενο, κάποιοι δυσκολεύτηκαν να καταλάβουν το ζητούμενο της φωτογράφισης, ενώ άλλοι κατάφεραν να εντυπωσιάσουν με την άνεση και τον επαγγελματισμό τους, τόσο τους κριτές όσο και τον φωτογράφο Κοσμά Κουμιανό. 

Κάποιοι έκλαψαν, κάποιοι είχαν άφθονη αυτοπεποίθηση και κάποιοι δεν κατάφεραν να αποσπάσουν θετικά σχόλια…

Για την Χρύσα, ωστόσο, η συγκεκριμένη δοκιμασία έμοιαζε από την αρχή βουνό για να την ανέβει! Κι αν ξεκίνησε με στιλ και χάρη, όσο ακόμα φορούσε το ρούχο της, όταν έμεινε γυμνή δεν μπορούσε καθόλου να ακολουθήσει όσα της έλεγαν η Βίκυ Καγιά, ο Γιώργος Καράβας και η Ζενεβιέβ Μαζαρί. Αποτέλεσμα αυτού; Αμέσως μετά το τελευταίο κλικ, η Χρύσα να ξεσπάσει σε λυγμούς στην κάμερα του GNTM.

“Δεν τα πήγα έτσι όπως ήθελα. Δεν έκανα αυτό που ήθελα να δείξω. Έδειξα κάτι που δεν ήμουν εγώ” σημείωσε χαρακτηριστικά η 20χρονη διαγωνιζόμενη του νέου GNTM. «Δεν θέλω να αποχωρήσω προφανώς, κανείς δεν θέλει».

Το Twitter φυσικά σχολίασε με τον δικό του μοναδικό τρόπο την γυμνή φωτογράφιση, με κοινωνικό σκοπό…

Read More

And More