GNTM – Μιχαέλα Νόβακ Μαρλή και Μάρα Μαρλή: Η στενή σχέση μητέρας και κόρης, που κυνηγούν μαζί τα όνειρά τους στο reality μόδας

Η πολυαναμενόμενη είσοδος των κοριτσιών στην βίλα του GNTM πραγματοποιήθηκε στο χθεσινό επεισόδιο. Ανάμεσα στα 21 επίδοξα μοντέλα είδαμε και την Μιχαέλα Νόβακ Μαρλή και την Μάρα Μαρλή, οι οποίες είναι… μητέρα και κόρη!

Η 47χρονη χορεύτρια και αθλήτρια πήγε στις auditions του reality μόδας με την 19χρονη μονάκριβη κόρη της και κατευθείαν έκλεψαν τις εντυπώσεις! Η Μιχαέλα Νόβακ Μαρλή και η Μάρα Μαρλή τρέλαναν τους κριτές με την ομορφιά τους και πήραν αμέσως τα τέσσερα «ναι». 

Η 47χρονη Μιχαέλα δήλωσε ότι δεν θα έμπαινε στο σπίτι του GNTM εάν δεν προκρινόταν και η κόρη της, Μάρλα. Όπως θα δεις στο βίντεο της audition μάνα και κόρη μοιράζονται την ίδια απίστευτη ομορφιά. 

 

Ποια είναι η Μάρα Μάρλη

 

Η Μάρα είναι 19 χρονών και είναι από τη Θεσσαλονίκη, ενώ έχει ρίζες από τη Σλοβενία, χώρα καταγωγής της μητέρας της. Είναι μοναχοπαίδι και πολύ δεμένη με την οικογένειά της. Σπουδάζει γερμανική φιλολογία στο ΑΠΘ ενώ τον τελευταίο χρόνο ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ.

Έχει υπάρξει τέσσερις φορές πανελληνιονίκης στον στίβο, στα 3 χλμ με φυσικά εμπόδια ενώ συμμετείχε και στην Εθνική Ομάδα. Στο GNTM έρχεται μαζί με τη μητέρα της με στόχο να αποδείξει ότι πρόκειται για… οικογενειακή υπόθεση.

Για τον εαυτό της δηλώνει ότι είναι ριψοκίνδυνη, περιπετειώδης και αστεία ενώ οι φίλοι της τη φωνάζουν «Μαρούσκα», επειδή λένε ότι μοιάζει με Ρωσίδα.

Ποια είναι η μητέρα της, Μικαέλα Νόβακ – Μάρλη

 

Η Μικαέλα είναι 46 ετών, μένει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη με τον σύζυγο και την κόρη της ενώ η καταγωγή της είναι από τη Σλοβενία. Πριν από περίπου 20 χρόνια είχε στεφθεί Μις Σλοβενία και πήρε μέρος και στον διαγωνισμό Μις Κόσμος στις Σεϋχέλλες. Σταμάτησε να ασχολείται με το μόντελινγκ όταν αποφάσισε να αφιερωθεί στην οικογένειά της.

Όμως ήλθε το πλήρωμα του χρόνου και φέτος επέστρεψε στον χώρο της μόδας μέσα από το GNTM, έχοντας στο πλευρό της, την κόρη της. Από μικρή ασχολείται με τον στίβο και είναι Βαλκανιονίκης στα 200m ενώ έχει βγει 6η στους «10 Χορούς» (τα στυλ του Latin και Ballroom). Εργάζεται ως καθηγήτρια ξένων γλωσσών ενώ η αντοχή και η πειθαρχία είναι τα δυνατά της σημεία. Στο GNTM έρχεται για να αποδείξει στον εαυτό της αλλά και τους γύρω της ότι μπορεί να τα καταφέρει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μικαέλα Νόβακ μετά τα καλλιστεία και τον τίτλο της Miss Slovenia επιδόθηκε και σε πολλές φιλανθρωπίες, ενώ επίσης λόγω της δημοφιλίας της πίσω στη χώρα της από το 2002 μέχρι και το 2011 τηλεοπτικά συνεργεία ερχόντουσαν στη Ζάκυνθο να της πάρουν συνέντευξη.

Αν και η Μιχαέλα Νόβακ Μαρλή τρέφει τεράστια αδυναμία στην κόρη της, η ίδια θέλει να της αφήσει τον προσωπικό της χώρο και χρόνο να αναπτύξει τις δυνατότητές της μέσα στο σπίτι του GNTM.

Ωστόσο αδιαμφισβήτητα η μία αποτελεί το στήριγμα της άλλης μέσα στο σπίτι και σίγουρα θα είναι δυσάρεστα τα συναισθήματα όταν μία από τις δύο θα αναγκαστεί να αποχωρήσει…

Read More

And More