GNTM: Οι υποψήφιες για τη θέση της Βίκυς Καγιά – Τι λέει ο Γιώργος Καράβας

Πολύς λόγος έχει γίνει το τελευταίο διάστημα για το πρόσωπο που πρόκειται να αναλάβει τη θέση της Βίκυς Καγιά στο GNTM. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που παρουσίασε σήμερα το πρωί η Άννα Ζηρδέλη στο “Ευτυχείτε”, τα δοκιμαστικά προκειμένου να βρεθεί το κατάλληλο πρόσωπο ξεκίνησαν χθες με τις υποψήφιες για τη θέση αυτή να είναι πέντε.

Ο λόγος για την Ευαγγελία Αραβανή, την Αναστασία Περράκη, την Νάντια Σερλίδου, την Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου και την Αγγελική Τσιώνου

Στο δοκιμαστικό βρέθηκαν οι υπόλοιποι τρεις κριτές, αλλά και ο Γιώργος Καράβας ο οποίος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει κάποια λεπτομέρεια για το τι πρόκειται να δούμε στο νέο κύκλο του ριάλιτι μοντέλων. Από τις πέντε κυρίες που συζητούν για τη θέση, η δημοσιογράφος αποκάλυψε πως η Ευαγγελία Αραβανή είναι η μόνη που δεν βρέθηκε εκεί, χωρίς ωστόσο να γνωρίζει τον λόγο.

Αξίζει βέβαια να αναφέρουμε, πως νωρίτερα η Τίνα Μεσσαροπούλου  μέσα από το Happy Day παρουσίασε το δικό της ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο το Star διαψεύδει κατηγορηματικά την πιθανότητα η Ευαγγελία Αραβανή να βρίσκεται στο GNTM. (δες εδώ το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου)

Read More

And More