GNTM – Παρασκευή Κερασιώτη: “Όλο αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κάνω κακό στον οργανισμό μου, τώρα είμαι καλά”

Τις δύσκολες καταστάσεις που πέρασε το προηγούμενο διάστημα και την ταλαιπωρία που είχε με την υγεία της θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους η Παρασκευή Κερασιώτη. Η νεαρή παίκτρια που γνωρίσαμε μέσα από τον τρίτο κύκλο του GNTM και κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό, αποκάλυψε ότι τους προηγούμενους μήνες είχε γίνει πολύ σκληρή με τον εαυτό της, γεγονός που προκάλεσε πολλά προβλήματα στην υγεία της. Ωστόσο, όπως είπε τώρα είναι καλά και χαμογελά ξανά. 

“Θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια ιστορία μου. Πριν από περίπου 5-6 μήνες είχα γίνει πολύ σκληρή με τον εαυτό μου έκανα σκληρή διατροφή σκληρή γυμναστική με αποτέλεσμα όλο αυτό να μου δημιουργήσει κακό στον οργανισμό μου για 4 μήνες είχε σταματήσει η έμμηνος ρύση, ψυχολογικά δεν ήμουν καλά, έτρωγα κάθε μέρα περισσότερο και περισσότερο δεν μπορούσα να το ελέγξω.

Έκατσα και σκέφτηκα ότι πρέπει να αγαπάμε τον εαυτό μας το σώμα μας να μην μας πιέζουμε είμαστε μοναδικές. Σήμερα μετά από τόσους μήνες είμαι καλά και ψυχολογικά και σωματικά με έχω αγαπήσει όπως και αν είμαι και ποτέ δεν ξεχνάω να χαμογελάω” έγραψε η Παρασκευή Κερασιώτη.

Read More

And More