GNTM: Ποια είναι η κούκλα σύντροφος του Ηρακλή, Αγγελική; – Φωτογραφίες

Στο επεισόδιο της Δευτέρας του Greece’s Next Top Model είδαμε τον Ηρακλή να επικοινωνεί τηλεφωνικά με την σύντροφό του, Αγγελική. Το φαβορί του reality είχε μοιραστεί από την αρχή τη σχέση του με την αγαπημένη του, όμως – όπως φάνηκε – στο επεισόδιο ο ίδιος σ’ αυτή τη φάση είναι λιγάκι προβληματισμένος με τη σχέση τους.

“Έχω γνωρίσει καινούργια άτομα και έχω συνηθίσει σε άλλη φάση και γενικά νομίζω ότι θα χρειαστεί παραπάνω χρόνος για να μπω στον ίδιο ρυθμό με την Αγγελική. Δεν ξέρω.

Έχω συνηθίσει σε μια άλλη φάση και ξέρω ότι όταν βγω από εδώ θα έχω μια άλλη ζωή, μια ζωή που για την Αγγελική μπορεί να φανεί πολύ διαφορετική, αλλά δεν είναι ότι το λήγω ή οτιδήποτε είναι ότι απλά θέλει χρόνο, κατανόηση, υπομονή”, υποστήριξε ο Ηρακλής μετά το τέλος της τηλεφωνικής συνομιλίας τους.

Ποια είναι όμως η Αγγελική;

Η ξανθιά σύντροφος του Ηρακλή είναι 21 ετών και ασχολείται επαγγελματικά με το χορό. Η ίδια είναι εξαιρετική στη δουλειά της, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από τα βίντεο με τις χορογραφίες της που έχει αναρτήσει στο προφίλ της στο Instagram. Η ίδια ήταν, μάλιστα και η πρωταγωνίστρια στο trailer του φετινού κύκλου του GNTM.

Η όμορφη Αγγελική και το γοητευτικό μοντέλο είναι μαζί κάτι λιγότερο από ένα χρόνο. Οι δυο τους γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων ενός videoclip και εκείνος ήταν αυτός που έκανε το πρώτο βήμα.

Ενώ ο Ηρακλής διεκδικεί την πρώτη θέση στο GNTM, εκείνη ασχολείται με το μεγάλο πάθος της, που δεν είναι άλλο από τον χορό και, μάλιστα, αυτή τη σεζόν συμμετέχει και στο Just the 2 of us πλαισιώνοντας τα ζευγάρια.

Σε παλιότερη συνέντευξή της στην “Φωλιά των ΚουΚου”, η Αγγελική είχε δηλώσει για τον αγαπημένο της: “Θα ήθελα πάρα πολύ να ακολουθήσει το όνειρο του και τον στηρίζω σε αυτό. Ήμουν σίγουρη πως θα περάσει, γιατί είναι πολύ εντυπωσιακός και ιδιαίτερος.

Όταν του ανακοίνωσαν ότι θα μπει στο σπίτι, ένιωσα περίεργα που θα τον χάσω για ένα διάστημα, αλλά και όμορφα που ακολουθεί το όνειρο του. Χάρηκα, αλλά ένιωσα κι έναν κόμπο που θα’ναι μακριά μου. Πιστεύω ότι μπορεί να πάει πάρα πολύ ψηλά, τον βλέπω και στον τελικό. Επειδή είναι πολύ προσγειωμένος και δεν είχε ποτέ έπαρση, πιστεύω ότι δεν θα πάρουν τα μυαλά του αέρα”.

 

Πηγή φωτογραφιών Instagram/ craangeld

Read More

And More