GNTM: Πρώην παίκτρια συμμετέχει στην ταινία για τη ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Η ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο γίνεται ταινία! Το Greek Freak τους επόμενους μήνες αναμένεται να κάνει πρεμιέρα παρουσιάζοντας στο ευρύ κοινό, όλη την ιστορία ζωής του δημοφιλή παίκτη μπάσκετ, ο οποίος ξεκίνησε τις πρώτες του προπονήσεις από τα Σεπόλια, εκεί όπου πέρασε τα παιδικά του χρόνια με οικονομικές δυσκολίες, δίπλα στην οικογένειά του.

Στην ταινία ζωής του Γιάννη Αντετοκούνμπο, εκτός από τους βασικούς πρωταγωνιστές που θα ενσαρκώσουν την οικογένειά του, θα δούμε αρκετά πρόσωπα, γνωστά και μη στο ευρύ κοινό. Η Μαριάννα Παινέση, η πρώην παίκτρια του GNTM θα έχει τον δικό της μικρό ρόλο στο Greek Freak, ενώ μίλησε για την εμπειρία της αυτή στο Happy Day και στη δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή…

“Χαίρομαι πολύ που συμμετέχω σε αυτή την ταινία. Βρέθηκα στα γυρίσματα που έγιναν στην Αθήνα γιατί προηγήθηκαν τα γυρίσματα της Νέας Υόρκης. Μου άρεσε σαν εμπειρία, ήταν πολύωρα τα γυρίσματα.. Υποτίθεται ότι θα βρίσκομαι σε ένα γραφείο στο Μανχάταν και μαζί με άλλους μάνατζερ, κοιτάμε τα στατιστικά των παικτών του NBA”, δήλωσε στην κάμερα του Alpha.

 

Read More

And More