GNTM – Ρασέλ: Αποκαλύπτει τι συμβαίνει με εκείνη και τον Έντουρντ και προβλέπει τον μεγάλο νικητή (video)

Η Ρασέλ ήταν η παίκτρια που δεν κατάφερε να αποδώσει με τον τρόπο που οι κριτές θα ήθελαν στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM και τελικά αποχώρησε από τον διαγωνισμό κάνοντας κάποιους από τους συμπαίκτες της να χαρούν ιδιαίτερα. (Δες εδώ όσα θες να ξέρεις για τη Ρασέλ)

Καλεσμένη το πρωί της Τρίτης “Στη Φωλιά των Κου-Κου” αναφέρθηκε στη συμπεριφορά των υπόλοιπων παικτών και το γέλιο του Παναγιώτη Αντωνόπουλου λέγοντας,

“Δε με πείραξε καθόλου που γελούσαν τα υπόλοιπα παιδιά. Όταν το βλέπεις από μέσα είναι ένας διαγωνισμός, χάνεσαι μέσα σε αυτόν… Όταν τραγουδούσε ο Αντωνόπουλος, τραγουδούσα κι εγώ όταν μάζευα τα πράγματά μου αλλά αυτά δε τα έδειξαν οι κάμερες. Θεωρώ ότι ο Αντωνόπουλος είναι φίλος μου και μετά το παιχνίδι θα πίνουμε καφέ, δε κατάλαβα τι έγινε και το γύρισε. Γιατί δε με θέλει”.

Όσο για το αν έχει μετανιώσει κάτι από όλα όσα είπε στον διαγωνισμό, ξεκαθάρισε πως δε μετανιώνει για τίποτα το μόνο που θα άλλαζε όμως είναι το ύφος με τον οποίο έλεγε κάποια πράγματα γιατί αυτό είναι που παρεξηγείται.

Στη συνέχεια, το νεαρό μοντέλο δε θα μπορούσε να μην ερωτηθεί και για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Έντουαρντ αφού οι φήμες φούντωσαν όταν στο χθεσινό επεισόδιο τους είδαμε να ξυπνούν μαζί στο ίδιο κρεβάτι ενώ και μετά το τέλος του επεισοδίου οι δυο τους μίλησαν στις κάμερες λέγοντας πως δε θυμούνται αν κοιμήθηκαν αγκαλιά με τον Έντουαρντ να τονίζει πως αν έγινε κάτι άλλο δε το θυμάται.

Δες στο ακόλουθο βίντεο τι δήλωσαν οι δυο παίκτες για το εν λόγω περιστατικό μετά το τέλος του επεισοδίου

“Για να αγκαλιάσω κάποιον πρέπει να το θέλω πάρα πολύ. Ο Δημοσθένης και ο Έντουαρντ στο σπίτι ήταν οι φίλοι μου, είχαμε έρθει πολύ κοντά. Δεθήκαμε. Στον Έντουαρντ έχω ιδιαίτερη αδυναμία, τον θεωρώ κούκλο και μοντελάρα. Ο Έντουαρντ αγκαλιάζει γλυκά και το πρωί και το βράδυ” απάντησε η Ρασέλ στη σχετική ερώτηση των παρουσιαστών.

Στη συνέχεια, η Ρασέλ έκανε και τις δικές της προβλέψεις για τον μεγάλο νικητή αναφέροντας, 

“Για μένα νικητής θα είναι ο Αντρέας του αξίζει. Αν δε κερδίσει ο Αντρέας θα ήθελα να κερδίσει ο Έντουαρντ. Αν είναι κοπέλα, έχει αποχωρήσει βέβαια αλλά μπορεί να ξαναμπεί, είναι η Παρασκευή γιατί ξέρω κάποια πράγματα για εκείνη και νομίζω ότι της αξίζει. Μοντελικά το πακέτο το έχει η Μαριαγάπη”.

Read More

And More