GNTM – Θεοδώρα Ρασέλ: Η πρώτη ανάρτηση της μετά την αποχώρηση – “Ήρθε η στιγμή να με γνωρίσετε, χωρίς μοντάζ”

Βαλίτσες ετοίμασαν τα μοντέλα στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM για το γραφικό χωριό Γκούρα της Ορεινής Κορινθίας! Τα επίδοξα μοντέλα μοντέλα κλήθηκαν να ζωντανέψουν εικόνες χωριού σε μία σύγχρονη καρτ ποστάλ, ποζάροντας με ντόπιους στο φακό του Στέφανου Παπαδόπουλου. Το μοντέλο που δεν τα πήγε καθόλου καλά και είδε την πόρτα της εξόδου ήταν… η Θεοδώρα Ρασέλ!

Η εκρηκτική παίκτρια του reality μόδας αποχώρησε οριστικά από το παιχνίδι, κάνοντας όπως καταλαβαίνεις κάποιους από τους συμπαίκτες της να χαρούν αρκετά με το αποτέλεσμα… Με το που ανακοινώθηκε η αποχώρησή της, λίγα λεπτά αργότερα η Ρασέλ επέστρεψε στα social media, κάνοντας την πρώτη της ανάρτηση.

Διάβασε επίσης: GNTM – Θεοδώρα Ρασέλ: Αποχώρησε η εκρηκτική παίκτρια του reality μόδας! Όσα θες να μάθεις για τη ζωή της 

Με ένα βίντεο δύο λεπτών, η Ρασέλ φαινόταν αρκετά πιο χαλαρή και cool και δεν θύμιζε σε τίποτα την παίκτρια που παρακολουθούσαμε τους τελευταίους δύο μήνες μέσα στο GNTM.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Λοιπον , τα περισσοτερα τα ειπα στο βιντεο οποτε δεν θα πλατιασσω για αλλη μια φορα….Αυτο ομως που δεν ειπα και θα ηθελα να τονισω ειναι ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ για τους ανθρωπους πισω απο τις καμερες που ηταν διπλα σε ολους και χωρις αυτους δεν θα καναμε δουλιτσα ! Ευγνωμων για ολα ! ❤️ @vickykaya_ @angelosbratis @genevievevv @skoulos @yiorgoskaravas_official @stavroolaki @katianalag @vourmanos @johada13 @giannis_mikros @lnafsika @afroditi.vo @vasvouts @alekos_nikolaou @stefanos_mystakidis @_kopeli_ @katerinapappaki @themis_mertiris @hope_pap @vinaneofotistou @olia_likou @dimitris_belitsis @gntmgr @starchanneltv 🙏🏽

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Theodora Rachel (@theodorarachel_) στις

 

“Καταρχάς τι γίνεται παιδιά; Με περιμένατε; Δεν με περιμένετε; Θέλω να σας πω ότι έχω δεχτεί καταιγισμό μηνυμάτων και μαντέψτε… τι ήταν η πλειοψηφία! Αρνητικά, γιατί άραγε; Αλλά και αυτά είχαν εξαιρετικό ενδιαφέρον και χιούμορ. Νομίζω ήρθε η στιγμή να γνωρίσετε την Ρασέλ και λίγο πιο face to face, χωρίς μοντάζ, χωρίς ίντριγκες και χωρίς τους συμπαίκτες της! Θέλω να σας πω ότι για μένα ήταν μια συγκλονιστική εμπειρία, που δεν μετάνιωσα ούτε στιγμή και θα το ξαναέκανα ξανά και ξανά… Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου γιατί καταρχάς μπόρεσαν και συμβίωσαν μαζί μου δυομισι μήνες… δεν ήταν εύκολο! Είναι ήρωες! Φτάνοντας λοιπόν στην αποχώρησή μου, θέλω να σας πω ότι αυτό το παιχνίδι για μένα ήταν ο πυροβολισμός εκκίνησης για έναν περιπετειώδη αγώνα δρόμου και θέλω να μείνετε συντονισμένοι γιατί έρχονται πολλά ωραία και ενδιαφέροντα πράγματα. Θα δείτε την Ρασέλ, όπως δεν την φαντάζεστε! Σας στέλνω το καυτό μου φιλί… ξέρετε! Βικάκι αγάπη μου έλα πάρε με από εδώ!” σχολίασε χιουμοριστικά στην πρώτη της ανάρτηση.

Read More

And More