GNTM: Το Instagram της ginger καλλονής Ξένιας Μοτσκαλίδου θα σε εντυπωσιάσει – Φωτογραφίες

“Ξένια δεν υπάρχεις… Είσαι out of the world” δήλωσε η Βίκυ Καγιά με το που είδε την ginger καλλονή να μπαίνει στις auditions του GNTM 3. Η Ξένια Μοτσκαλίδου είναι 22 ετών και ασχολείται με το art & design, ενώ ο λόγος που πήγε στο GNTM είναι γιατί νιώθει περισσότερο αυτοπεποίθηση με τον εαυτό της και θέλει να το δείξει. Το light plus size μοντέλο έχει καταγωγή από Ελλάδα και Ρωσία και η ομορφιά της είναι εξωπραγματική!

Η Ξένια ασχολείται με το beauty blogging και όπως αποκάλυψε στην κριτική επιτροπή έχει 180.000 followers στο Instagram. Βέβαια, μετά την προβολή του χθεσινού επεισοδίου, ξεπέρασαν τους 200.000! Η 22χρονη ginger καλλονή συγκίνησε τους κριτές με τα λόγια της, μιλώντας για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί στο παρελθόν, λόγω της εξωτερικής της εμφάνισης. 

“Δεν πίστευα πάντα στον εαυτό μου. Η ιδιαιτερότητα δεν είναι πάντα κάτι καλό. Τα παιδιά δεν καταλαβαίνουν πάντα να αγαπάνε και να εκτιμούν. Μεγαλώνοντας μου έλεγαν ότι μοιάζω με εξωγήινο, ότι έχω παραπάνω κιλά. Μεγαλώνοντας δεν είναι κάτι που το ξεχνάς…” είπε συγκινημένη η Ξένια Μοτσκαλίδου στις auditions του GNTM.

Εμείς σκαλίσαμε τα social media του μοντέλου και εντυπωσιαστήκαμε με τα ξεχωριστά beauty looks που έχει δημιουργήσει ολομόναχη. Η Ξένια έχει όλα όσα χρειάζεται για να μπει στο σπίτι του GNTM και γιατί όχι να νικήσει το μεγάλο έπαθλο!

Read More

And More