GNTM: Το πρώτο μήνυμα της Μαριαγάπης μετά την αποχώρησή της (pic)

Η Μαριαγάπη Ξυπολιά μπορεί να σημείωσε μία αξιόλογη πορεία στο Greece’s Next Top Model, ωστόσο χθες ήρθε η σειρά της να αποχωρήσει λίγο πριν τον μεγάλο τελικό. Το όμορφο μοντέλο μετά από σχεδόν τέσσερις μήνες σκληρής δουλειάς επέστρεψε στο σπίτι και στους αγαπημένους της ανθρώπους. 

Αμέσως μετά την προβολή της αποχώρησής της στην τηλεόραση, η Μαριαγάπη δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μια φωτογραφία της και έκανε το δικό της απολογισμό για το ταξίδι που έζησε μέσα στο σπίτι του GNTM.

“Και κάπου εδώ αρχίζουν όλα. Ήταν μια εμπειρία ζωής. Ένα πανέμορφο ταξίδι με χαρές, εκπλήξεις, αγάπες, στιγμές θυμού, στεναχώριας, άγχους και συγκίνησης. Πολύ συγκίνηση. Τύπου παρά πολλή. Το ταξίδι συνεχίζεται και ανυπομονώ πραγματικά να δω τι μας επιφυλάσσει το νέο έτος.



Ευχαριστώ από καρδιάς όλους εσάς που με στηρίζατε κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, και φυσικά θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που δούλευαν μέρα νύχτα μαζί μας επί 4 μήνες μπροστά και πίσω από τις κάμερες. The journey just begun. Stay tuned”, έγραψε χαρακτηριστικά η Μαριαγάπη.

Read More

And More