GNTM – Χρύσα Καβράκη: “Η Ρασέλ θέλει να προβάλλει συγκεκριμένο χαρακτήρα μέσα στον διαγωνισμό” (video)

Η Χρύσα Καβράκη είναι η πρώτη παίκτρια που αποχώρησε από το Greece’s Next Top Model. Η 20χρονη καλλονή από τα Χανιά δεν κατάφερε να αιχμαλωτίσει το φακό (με ή χωρίς ρούχα) κι έτσι είδε πρώτη την πόρτα της εξόδου από το reality μόδας. Το πρωί της Τετάρτης, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Στη Φωλιά των ΚουΚου και μίλησε για την αποχώρησή της, την εμπειρία της στο παιχνίδι αλλά και για τους συμπαίκτες της. 

Μάλιστα, μια ερώτηση που της έκαναν είναι αν έχει φλερτάρει με κάποιο αγόρι μέσα στο σπίτι, κάτι που ανέφερε αρχικά η Θεοδώρα Ρασέλ. Η Χρύσα Καβράκη το αρνήθηκε, ενώ δεν δίστασε να μιλήσει για την πρώην συμπαίκτριά της, η οποία έχει κάνει ιδιαίτερη αίσθηση εξαιτίας του χαρακτήρα της.

“Είμαι πολύ επικοινωνιακό άτομο, τα πάω καλά και με τα αγόρια και με τα κορίτσια. Δεν είμαι ίδιος χαρακτήρας με την Ρασέλ και έτσι παρεξηγήθηκε αυτό. Δεν είχαμε ιδιαίτερη σχέση με τη Ρασέλ, δεν μιλούσαμε. Αυτό το επικριτικό σχόλιο που έκανε ήταν πολύ άτοπο για μένα. Δεν ήταν έτσι από κοντά. Θέλει να προβάλλει συγκεκριμένο χαρακτήρα μέσα στο διαγωνισμό. Δεν τη γνωρίζω ως χαρακτήρα, δεν ξέρω τον λόγο που το κάνει” ανέφερε χαρακτηριστικά η Χρύσα.

Read More

And More