Giorgia Soleri για Damiano David: «Η σχέση μας δεν ήταν μονογαμική, θα ανακοινώναμε σήμερα τον χωρισμό»

Σαν «βόμβα» έσκασε η είδηση ότι ο Damiano David των Maneskin και η επί χρόνια σύντροφός του, Giorgia Soleri, δεν είναι πια ζευγάρι!

Τα τελευταία 24ωρα είχε γίνει viral στο Τik Tok ένα βίντεο στο οποίο φαινόταν ο Ιταλός καλλιτέχνης να ανταλλάσσει παθιασμένα φιλιά με μια άγνωστη σε κλαμπ, με συνέπεια να αναγκαστεί να επιβεβαιώσει ο ίδιος τον χωρισμό του από την Ιταλίδα καλλονή.

Λίγες ώρες μετά, η Giorgia Soleri έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στα social media ώστε να ξεκαθαρίσει μια και καλή την κατάσταση, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως η σχέση τους δεν ήταν ποτέ μονογαμική.

«Θεωρώ ότι το να μπορεί κανείς να ζει τη σεξουαλικότητά του ελεύθερα, συναινετικά και ολοκληρωμένα είναι όμορφο και εποικοδομητικό για τον εαυτό του και για όλους τους ανθρώπους που, με διαφορετικούς τρόπους, σχετίζονται μαζί μας. Δεν θεωρώ την αποκλειστικότητα αξία (αντίθετα, είναι η συμμετοχικότητα), γι’ αυτό και η σχέση μεταξύ του Damiano και εμού ήταν, με αμοιβαία συμφωνία και εντελώς συναινετικά, μη μονογαμική.

Aντιλαμβάνομαι ότι για κάποιους ανθρώπους αυτό μπορεί να είναι περίπλοκο να το καταλάβουν, αλλά το γεγονός ότι υπήρχε οποιουδήποτε είδους αλληλεπίδραση με άλλους ανθρώπους δεν είναι ο πυρήνας του προβλήματος. Δεν ήταν πριν, για κανέναν από τους δυο μας, και δεν βλέπω πώς θα μπορούσε να είναι τώρα», έγραψε αρχικά η Giorgia Soleri.

«Για να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας, ωστόσο, σε αυτή την ευαίσθητη στιγμή της τεράστιας αλλαγής, ζήτησα ρητά κάποια διακριτικότητα στη δημόσια ζωή μας, τουλάχιστον μέχρι την ημέρα που (για να αποφύγουμε άρθρα υποθέσεων και υπαινιγμών) θα ανακοινώναμε ότι δεν είμαστε πλέον ζευγάρι, κάτι που επρόκειτο να συμβεί σήμερα. Δεν συνέβη έτσι, και από εκεί πηγάζει το πρόβλημα. Αλλά όσο θυμωμένη, πληγωμένη και απογοητευμένη κι αν είμαι, δεν μπορώ να παραβλέψω την ανθρώπινη φύση μας, φτιαγμένη από δοκιμές και λάθη. Θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί από τον Damiano; Πιθανόν, ναι. Ακριβώς όπως θα μπορούσα να είχα αποφύγει άλλα λάθη κατά τη διάρκεια αυτών των έξι όμορφων χρόνων που περάσαμε μαζί» συμπλήρωσε η πρώην σύντροφος του frontman των Maneskin.

Read More

And More