H Ιωάννα Τριανταφυλλίδου καταγγέλλει το Big Brother μετά το άθλιο περιστατικό (pic)

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου μετά το σάλο που δημιουργήθηκε με το Big Brother και τη χυδαία δήλωση του 31χρονου Αντώνη Αλεξανδρίδη περί βιασμού των γυναικών, αποφάσισε να τοποθετηθεί δημόσια και να καταγγείλει το συγκεκριμένο reality για προσβολή των δικαιωμάτων, της νοημοσύνης και της ψυχικής υγείας. 

Παράλληλα, παρότρυνε τους διαδικτυακούς φίλους της να σταματήσουν να παρακολουθούν το Big Brother και όλες τις μητέρες να μην επιτρέπουν στα παιδιά τους να το βλέπουν.

“Η σκέψη μου είναι: γιατί να ακυρώνονται πράγματα, που ξέραμε ότι θα γίνουν, γιατί επίτηδες διαλέξαμε ανθρώπους που θα τα κάνουν για να ειπωθούν πράγματα που θα συζητηθούν και θα προκαλέσουν ένα ντόρο μπας και κάνουμε νούμερα και βγάλουμε λεφτά.

Αντί να αρνούμαστε εξαρχής να δημιουργούμε προϊόντα “ψυχαγωγίας” εκπομπές που προσβάλλουν τη νοημοσύνη, τα δικαιώματα και την ψυχική μας υγεία; Δεν το λέω ήρεμα… με ντροπή το λέω, με ντροπή, με απέχθεια, με έλεος επιτέλους. Παρ’όλα αυτά, ναι #cancelbigbrothergr και μέχρι τότε #dontwatchbigbrother και #dontletyourkidswatchbigbrother”, σημείωσε η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου στην ανάρτησή της στο Instagram.

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου δε μασάει τα λόγια της.

Read More

And More