Ivanka Trump: Η συμμαθήτρια και πρώην κολλητή της τα βγάζει όλα στη φόρα! “Είναι κακομαθημένη, ξιπασμένη και σνομπ! Είχε εμμονή με το χρήμα…”

Η δημοσιογράφος Lysandra Ohrstrom υπήρξε στενή φίλη της Ivanka Trump, κόρης του Donald Trump, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει στο αφιέρωμα που έκανε για την πρώην «κολλητή» της στο Vanity Fair.

Οι δυο γυναίκες γνωρίστηκαν σε ένα ιδιωτικό Γυμνάσιο Θηλέων και μάλιστα ανέπτυξαν τόσο στενή φιλία, που η Ivanka θέλησε να τη βάλει «παράνυμφο» στον γάμο της με τον Jared Kushner το 2009. Τα πράγματα, όμως, δεν εξελίχθηκαν, όπως φαντάζονταν και η φιλία τους ξεκίνησε να μπαίνει «στον πάγο» μετά τον γάμο της Trump. Πλέον, δε διστάζει να τη χαρακτηρίσει στο επίμαχο άρθρο ως… κακομαθημένη, ξιπασμένη και σνομπ!

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vanity Fair (@vanityfair)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ivanka Trump (@ivankatrump)

Η Oshrtrom αναφέρει χαρακτηριστικά πως η Ivanka ήταν γοητευτική και έδειχνε ώριμη για την ηλικία της, κερδίζοντας τη συμπάθεια των ενηλίκων. Μάλιστα, τονίζει ότι είχε την ίδια εμμονή με τον πατέρα της, αναφορικά με τα χρήματα.

Μάλιστα, θυμάται ότι κάποια στιγμή της πρότεινε να διαβάσει κι ένα βιβλίο που αφορούσε τη ζωή ενός διευθυντή εστιατορίου. Τότε η Trump της απάντησε:: «Γιατί μου λες να διαβάσω ένα βιβλίο για φτωχομπινέδες; Ποια πλευρά του εαυτού σου πιστεύω ότι θα με ενδιέφερε κάτι τέτοιο;». Ενώ σε κάποια άλλη φάση, η Lysandra Ohrstrom έφερε στη μνήμη της ότι έβλεπαν μαζί ταινία και τότε η Ivanka σχολίασε: «Από πότε έχουν δάσκαλοι χρήματα για να κυκλοφορούν με BMW;» και «Πώς γίνεται να ζει ένας αστυνομικός σ’ ένα τέτοιο σπίτι;».

Όσο για τις πολιτικές εξελίξεις στις Η.Π.Α., η 38χρονη δημοσιογράφος υποστηρίζει στο κείμενό της: «Η ζημιά που έκανε η οικογένεια Trump είναι ασυγχώρητη, έστω κι αν μετείχε σ’ αυτήν κι η καλύτερη φίλη της παιδικής μου ηλικίας».

Όπως ήταν αναμενόμενο, το άρθρο έχει κάνει τον γύρο του κόσμου, ωστόσο η Ivanka δεν έχει δώσει ακόμα τη δική της οπτική για το ζήτημα.

Read More

And More