J2US: Η έκπληξη του Χρήστου Χολίδη για τα γενέθλια της παρτενέρ του Παρθένας Χοροζίδου στα παρασκήνια του show

O Χρήστος Χολίδης και η Παρθένα Χοροζίδου είναι αναμφισβήτητα ένα από τα ζευγάρια του φετινού J2US που θα μας απασχολήσουν πολύ τις επόμενες εβδομάδες. Αυτό γιατί, πρόκειται για δυο καλλιτέχνες που εκτός από ταλέντο διαθέτουν και αρκετό χιούμορ και αυτό είναι κάτι που φαίνεται και από το “παιχνίδι” που κάνουν με την κριτική επιτροπή.

Οι δυο τους δείχνουν να έχουν δέσει αρκετά μεταξύ τους. Μάλιστα χθες, με αφορμή τα γενέθλια της ηθοποιού ο Χρήστος Χολίδης οργάνωσε και μια έκπληξη στην παρτενέρ του. Συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής στη χθεσινή τους πρόβα πήγε με μια εντυπωσιακή τούρτα στην Παρθένα Χοροζίδου και μαζί με τους υπόλοιπους συντελεστές τις εκπομπής της τραγούδησαν το “Happy Birthday”

“Ευχαριστώ πάρα πολύ @christos_cholidis μου έφτιαξες τη μέρα!!! Από εκείνη τη στιγμή μέχρι να πάω για ύπνο είδα όλους μου τους φίλους, μίλησα με όλη την οικογένειά μου και έσβησα πολλά κεράκια σε πολλές τούρτες έκπληξη!!! Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας!!! Αισθάνομαι πολύ τυχερή και ευλογημένη εξαιτίας σας!!!@j2us_gr” έγραψε στο προφίλ της η ηθοποιός ευχαριστώντας τον Χρήστο Χολίδη για την έκπληξη που της ετοίμασε.

Στη σημερινή του εμφάνιση αν και δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές με την εμφάνισή του έδειξε πως έχει όλα όσα χρειάζεται για να κάνει μια πολύ καλή πορεία στον διαγωνισμό.=

Read More

And More