J2US: Η Εβελίνα Νικόλιζα θετική στον κορονοϊό

Με απώλειες θα προβληθεί όπως όλα δείχνουν το αυριανό επεισόδιο του J2US αφού η Εβελίνα Νικόλιζα πριν λίγη ώρα αποκάλυψε μέσω instagram πως εδώ και μερικές ημέρες είναι θετική στον κορονοϊό.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, τόσο η ίδια όσο και ο παρτενέρ της στο show, Νίκος Μπάρκουλης, να μην μπορούν αύριο να διαγωνιστούν.

«Μου έχετε λείψει, αφήστε τα να πάνε το πόσο πολύ αλλά υπάρχει ένας πολύ σοβαρός λόγος που έγινε και εξαφανίστηκε λίγο γιατί παρόλο που και στο “Καλύτερα δε γίνεται” και στο “J2US” τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας, δυστυχώς κάπως, κάπου, εγώ άρπαξα τον covid.

Mε βλέπετε λίγο να έχω αναθαρρίσει γιατί εγώ βγήκα θετική τη Δευτέρα οπότε από τότε έχουν κάνει το τεστ όλοι οι δικοί μου, και από την εκπομπή, και ο Κλεάνθης ακόμα που κοιμηθήκαμε μαζί την Κυριακή και δεν κόλλησα κανέναν, οπότε αυτό μου δίνει μια ηρεμία στην ψυχούλα μου και μπορώ να σας το λέω χαρούμενη. Εγώ το περνάω σχετικά ελαφριά, έκανα πυρετό μέχρι 37.5, μύτη, λαιμό, έχω χάσει τη γεύση μου.

Αλλά και τώρα που δεν έχω γεύση πάλι παχυντικά θέλω να τρώω. Πρώτα θα βγει η ψυχή και μετά το χούι…. Είμαι κλεισμένη στο δωμάτιο τόσες μέρες. Έχουμε χωρίσει το σπίτι, στο ένα μπάνιο πηγαίνω εγώ και μετά βάζω χλωρίνες, στο άλλο μπάνιο πηγαίνει ο Κλεάνθης. Δε κυκλοφορούμε στους ίδιους χώρους, δεν έχει κολλήσει, δεν θα κολλήσει» αναφέρει μεταξύ άλλων στα βίντεό της η Εβελίνα Νικόλιζα.

Read More

And More