J2US – Νίκος Κοκλώνης για Ραχήλ Μακρή: “Έχει πληρωθεί για όλα τα επεισόδια” – Η αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου (video)

Όπως έγινε γνωστό, το πρωί της Παρασκευής, η Ραχήλ Μακρή έστειλε εξώδικο στον Νίκο Κοκλώνη και την εταιρία παραγωγής του. Η πρώην βουλευτής αισθάνθηκε ότι έχει θιχτεί η τιμή και η υπόληψή της, καθώς θεωρεί πως δεν επανήλθε στο σόου, όλα όσα έγιναν ήταν μια «ενορχηστρωμένη προσπάθεια της παραγωγής για να την αφήσουν εκτός παιχνιδιού», επιμένει ότι χρησιμοποίησαν τη φωτογραφία και το βίντεό της στην έναρξη του J2US για να μπορούν μετά να τη βγάλουν στη συνέχεια και ότι ο Ηλίας Βρεττός αφαίρεσε τις κοινές τους φωτογραφίες μετά από απαίτηση της παραγωγής. 

Πριν από λίγη ώρα, ο Νίκος Κοκλώνης μίλησε τηλεφωνικά στην Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή Ευτυχείτε, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Φιλανθρωπικά παιχνίδια όπως το J2US δημιουργούν έναν ανταγωνισμό μεταξύ των παικτών, ενώ δεν θα έπρεπε. Η χαρά που μας δίνει αυτό το σόου μετατρέπεται σε δυσαρέσκεια για κάποιους παίκτες. (…) Η εταιρία παραγωγής έχει κάθε δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει. Και η κ.Μακρή το έχει υπογράψει αυτό. Αν ρωτάς εμένα, ήθελα η Ραχήλ να είναι μαζί μας και πάλι, αλλά οι συνθήκες δεν το επέτρεψαν».

Και λίγο αργότερα πρόσθεσε: «Η κ. Μακρή που συμπαθώ πολύ, είναι πληρωμένη για όλα τα επεισόδια, ακόμα και γι’ αυτά που δεν συμμετείχε. Είναι πληρωμένη μέχρι το επεισόδιο του Σαββάτου».

Η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της ξαφνιάστηκαν με την εν λόγω αποκάλυψη του Νίκου Κοκλώνη.

Δες όλα όσα ειπώθηκαν στο Ευτυχείτε στο παρακάτω βίντεο:

Read More

And More