J2US: Ο Τριαντάφυλλος απαντά στη «γκάφα» της Σταυροπούλου: “Φάγαμε αρκετό bullying” (video)

Λίγες ώρες μετά την αποχώρησή του από το J2US, ο Τριαντάφυλλος και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου βρέθηκαν στο πλατό της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα».

Ο τραγουδιστής απάντησε στη Σίσσυ Χρηστίδου σχετικά με τη «γκάφα» της Βίκυς Σταυροπούλου, η οποία τον αποκάλεσε… Γαρύφαλλο, αλλά και για τα λόγια που αντάλλαξε με τη Δέσποινα Βανδή στην πρεμιέρα του σόου. 

Αρχικά, στην εκπομπή προβλήθηκε, ένα βίντεο από τα backstage του σόου, στο οποίο ο Τριαντάφυλλος είπε: «Και @@@ να με πει, θα της πω μπράβο. Απλά έχω βαφτιστεί Τριαντάφυλλος, Χριστιανός ορθόδοξος και το όνομά μου. Η Βίκυ έκανε χιούμορ, αλλά δεν της κρατάω κακία. Δεν είναι ωραίο να αλλάζεις ένα όνομα που δίνεις σε ένα παιδί».

Και στη συνέχεια, στον “αέρα” της εκπομπής, ο τραγουδιστής σημείωσε, μεταξύ άλλων: «Πόσο bullying θα φάμε ακόμα; Φάγαμε πολύ bullying. Ευχαριστούμε πολύ. Δώστε μας κι άλλο bullying. Είναι φτηνό στα 43 μου να κάθομαι να αποδεικνύω πώς με λένε και αν δουλεύω».

 Δες το βίντεο με όλα όσα ειπώθηκαν:

 

Ο Τριαντάφυλλος και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου τραγούδησαν το trap κομμάτι «Caliente» και δεν έπεισαν το τηλεοπτικό κοινό και τους κριτές.

Read More

And More