J2US-τελικός: Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και Κατερίνα Λιόλιου οι μεγάλες νικήτριες του σόου

Το J2US έφτασε στο τέλος του! Οι έξι φιναλίστ, τρία ζευγάρια που αγαπήσαμε έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους πάνω στη σκηνή του show και μας χάρισαν μοναδικές και αξέχαστες εμφανίσεις.

Ο Μαρίνος Κονσολός με την Ελένη Δήμου, η Κατερίνα Λιόλιου με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Stan με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη διεκδίκησαν τον τίτλο του μεγάλου νικητή και η αγωνία μέχρι το φινάλε χτύπησε κόκκινο.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, στη σκηνή ανέβηκαν τα ζευγάρια που είχαν αποχωρήσει από το σόου, ενώ λίγο πριν την ανακοίνωση του νικητή στη σκηνή ανέβηκαν οι Μέλισσες και ο Κώστας Καραφώτης, ξεσηκώνοντας τους πάντες με τα τραγούδια τους.

Ωστόσο, από τη βραδιά υπήρξαν και αρκετές απουσίες, αφού και το J2US, χτυπήθηκε από τον κορονοϊό.

Η Δέσποινα Βανδή και ο φιναλίστ Χάρης Βαρθακούρης νόσησαν από τον ιό μέσα στην εβδομάδα και έτσι στο φινάλε του μουσικού σόου στη θέση του κριτή έκατσε ο Νίκος Αλιάγας, ενώ στο πλευρό της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη τραγούδησε ο Stan.

Ενώ οι διαγωνιζόμενοι που έχουν αποχωρήσει και βρέθηκαν στον τελικό, ήταν ο Κωνσταντίνος Παντελίδης, ο οποίος νοσεί από κορονοϊό, η Μαρίνα Πατούλη, η Γιώτα Γρίβα, η Πηγή Δεβετζή, η Μαντώ και η Σάσα Σταμάτη.

Μετά από όλες τις εκπλήξεις και τις εμφανίσεις το ζευγαριών, έφτασε η μεγάλη ώρα. Ο Νίκος Κοκλώνης πήρε στα χέρια την κάρτα με τα αποτελέσματα, έχοντας απέναντί του, τα τρία ζευγάρια. 

Οι μεγάλες νικήτριες του φετινoύ J2US αναδείχθηκαν, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με την Κατερίνα Λιόλιου.

Δες επίσης: J2US τελικός: Το «ατύχημα» του Σταμάτη Φασουλή στον αέρα του σόου – Έπεσε από την καρέκλα

Δες επίσης: Η Δέσποινα Βανδή εμφανίστηκε από το στολισμένο σπίτι της, μετά τη διάγνωση με κορονοϊό

 

Ετικέτες

Read More

And More