J2US: Το TLIFE στα παρασκήνια του λαμπερού show τραγουδιού! Δες όλα όσα έγιναν πίσω από τη σκηνή (pics)

Ακόμη ένα εντυπωσιακό show παρακολούθησαν οι τηλεθεατές του J2US το βράδυ του Σαββάτου! O Νίκος Κοκλώνης υποδέχτηκε ζωντανά στη σκηνή τη μοναδική Καίτη Γαρμπή σε μία βραδιά αφιερωμένη στα 80’s. Η αγαπημένη τραγουδίστρια ερμήνευσε τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, διαχρονικά λαϊκά τραγούδια και απογείωσε τη βραδιά, όπως μόνο εκείνη ξέρει να κάνει! (Δες εδώ όλες τις εμφανίσεις της Καίτης Γαρμπή)

Μετά την εντυπωσιακή της εμφάνιση στο «Just The 2 Of Us», η Καίτη Γαρμπή ετοιμάζεται να μας μαγέψει ακόμα μια φορά. Την προσεχή Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου, στις 21:00 το βράδυ, θα γίνει το ανεπανάληπτο live streaming concert της με τον Διονύση Σχοινά, που θα αναμεταδοθεί σε όλο τον κόσμο.

Δες επίσης: Η απίστευτη ιστορία της Δέσποινας Βανδή με την Καίτη Γαρμπή! “Με άρπαξε από τα μαλλιά…”

Ο προημιτελικός ήταν αφιερωμένος στα 80’s, που τόσο αγαπάμε. Η δεκαετία των 80’s αποτέλεσε σίγουρα μια από τις πιο σημαντικές μουσικές δεκαετίες στην ιστορία. Τα πιο ωραία parties με την πιο κεφάτη μουσική! Ένα τέτοιο μεγάλο πάρτυ ήταν και χθες Σάββατο και το «Just the 2 of Us»! Τα ζευγάρια τραγούδησαν χαρακτηριστικές επιτυχίες της εποχής και τα έδωσαν όλα σε μια dance βραδιά με πολύ κέφι και μουσική. Δυστυχώς δύο ήταν τα ζευγάρια που αποχώρησαν χθες το βράδυ και συγκεκριμένα οι Γιώργος Τσαλίκης και Αλεξάνδρα Κατσαΐτη και Ευρυδίκη Βαλαβάνη με Ηλία Βρεττό.

 

Η εντυπωσιακή έναρξη με την Καίτη Γαρμπή!

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE βρέθηκε για ακόμη μια φορά στα backstage του λαμπερού show και σου μεταδίδει όλα όσα έγιναν πίσω! 

Δες όλα όσα έγιναν στα παρασκήνια του J2US:

Δες επίσης: Η Ζαρίφη και ο Ράμμος τραγούδησαν Δημητρίου και η Άντζελα… τους πήρε τηλέφωνο στον αέρα!

Δες επίσης: Η Βόσσου αιφνιδίασε τον Μικρούτσικο στον αέρα! Η συγκίνηση και το ντουέτο που δεν περιμέναμε 

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More