James Middleton: Συγκλονίζει ο αδερφός της Kate, μιλώντας για τη μάχη του με την κατάθλιψη

Μέσα από μια ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram o James Middleton μίλησε για τη μάχη που έδωσε με την κλινική κατάθλιψη, η οποία ξεκίνησε πριν από λίγα χρόνια. Δημοσιεύοντας δύο φωτογραφίες, οι οποίες τραβήχτηκαν δέκα ημέρες μετά τη διάγνωση της κατάθλιψης εκείνος έγραψε:

“Έχουν περάσει ακριβώς 1255 ημέρες από τότε που διαγνώστηκα με κλινική κατάθλιψη – αλλά εκείνη την ημέρα ήταν η πρώτη μέρα που έμαθα για την ψυχική υγεία και πώς είναι αναπόσπαστο μέρος του τρόπου με τον οποίο ζούμε τη ζωή μας. Δέκα μέρες αργότερα εξαφανίστηκα, έβαλα τα σκυλιά μου στο αυτοκίνητό μου και, χωρίς να λέω σε κανέναν πού πήγαινα, οδήγησα σε ένα άγριο και απομακρυσμένο μέρος της περιοχής της λίμνης. Εκεί κολύμπησα σε μια παγωμένη λίμνη, έκανα μοναχικές βόλτες στο χιόνι και έμεινα μόνος σε ένα απομακρυσμένο εξοχικό σπίτι, προσπαθώντας να ηρεμήσω το μυαλό μου. Γιατί το έκανα αυτό; Ήθελα να είμαι στη Φύση. Η φύση πρωταγωνιστεί στην ψυχολογική και συναισθηματική υγεία μας”, σημείωσε αρχικά ο James Middleton.

Στη συνέχεια, ο James Middleton περιέγραψε αναλυτικά πως αντιμετωπίζει την ψυχική υγεία του στις ημέρες μας, ενώ αναφερόμενος στις φωτογραφίες που δημοσίευσε σχολίασε: ” Η φωτογραφία μου στο βουνό ήταν ακριβώς δέκα ημέρες μετά τη διάγνωση. Δεν μπορούσα να νιώσω χαρά, ενθουσιασμό ή προσδοκία, μόνο θορυβώδες άγχος που με ώθησε όλη τη μέρα. Αυτή τη στιγμή με τα σκυλιά στην κορυφή αυτού του βουνού δεν θα την ξεχάσω ποτέ. Εισέπνευσα βαθιά, (όπως κάνουν σε ταινίες) φώναξα και απορρόφησα όλα όσα θα μπορούσε να μου δώσει η φύση, δίνοντάς μου τη δύναμη να αντιμετωπίσω την επερχόμενη μάχη για να ξεπεράσω την κατάθλιψή μου. Όταν ανεβαίνω αυτό το βουνό, του λέω πάντα ευχαριστώ που παίζει έναν άγνωστο ρόλο της ανάκαμψης μου”.

Δες την ανάρτηση:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη James Middleton (@jmidy)

Read More

And More