Jessica Hart: Μητέρα για πρώτη φορά η πρώην σύντροφος του Σταύρου Νιάρχου

Μια ευτυχισμένη μανούλα είναι εδώ και μερικές εβδομάδες, η Jessica Hart! Το πασίγνωστο μοντέλο και πρώην σύντροφος του Έλληνα μεγιστάνα Σταύρου Νιάρχου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι στις 17 Νοεμβρίου 2020, καρπό του έρωτά της με τον James Kirkham.

Και μπορεί να πέρασαν αρκετές ημέρες από τη γέννηση της κόρης της, ωστόσο η Jessica Hart το αποκάλυψε μόλις χθες, δημοσιεύοντας για πρώτη φορά φωτογραφίες του μωρού της! Οι φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν αρχικά στο περιοδικό People.

«17/11/2020: Η μέρα που η ζωή μου άλλαξε για πάντα. Γνωρίστε τον μικρό μας άγγελο. Μετά από 14 μέρες μετά την «ημερομηνία λήξης» και 28 ώρες (κόλαση), το μωρό μας ήρθε στη γη και δεν σταμάτησα να χαμογελάω από τότε – σύμφωνα με τον James 🙂 Τόσο ευγνώμων για αυτή τη μικρή ψυχή. Το μωρό είναι ό,τι φαντάστηκα ποτέ και πολλά άλλα. Σε ευχαριστούμε που επέλεξες να γίνουμε οι γονείς σου, μωρό μου. Υπόσχομαι ότι δεν θα σε απογοητεύσουμε», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης το αγγελάκι της Victoria Secret.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jessica Hart (@jesshart)

Η Jessica Hart και ο Σταύρος Νιάρχος ήταν μαζί επτά ολόκληρα χρόνια, μέχρι το 2017 όπου πήραν την μεγάλη απόφαση να χωρίσουν οριστικά. Να σημειώσουμε εδώ πως και ο Έλληνας μεγιστάνας περιμένει το πρώτο του παιδί, καθώς η σύζυγός του Dasha Zhukova είναι έγκυος.

Read More

And More