#KARDIOWAY: Ένα ξεχωριστό βιβλίο γεμάτο αγάπη… Το ιδανικό δώρο για τις γιορτές!

#KARDIOWAY. Ένα ιδιαίτερο βιβλίο, ξεχωριστό. Γεμάτο εικόνες από καθημερινά σημάδια αγάπης, γεμάτο έξυπνα κείμενα, που σύντομα και περιεκτικά κλείνουν το μάτι στην καρδιά σου -ή στην καρδιά του. Ένα σύγχρονο art book (από τις εκδ. Ελληνοεκδοτική), ιδανικό δώρο για τους αγαπημένους σου, που φιλοδοξεί με χιούμορ, γλύκα, αλλά και ρεαλισμό να μας υπενθυμίσει πως η αγάπη είναι μονόδρομος. Είναι η ισχυρότερη δύναμη και υπάρχει παντού γύρω μας.

Η αγάπη μάς στέλνει σινιάλα καθημερινά υπενθυμίζοντας την παρουσία της. Τα βλέπεις ή σε έχει απορροφήσει η σύγχρονη ταχύτητα; Μπορεί να είναι στην πεταμένη απόδειξη. Μπορεί να είναι στο τυρί σου, λίγο πριν φτιάξεις το πρωινό σου τοστάκι. Ίσως στις μπανάνες που ωριμάζουν, στις πατάτες, στον τοίχο, στα σπασμένα φανάρια, στις πατημένες τσίχλες, στα κεράσια, παντού!

Η εικαστικός Ασπασία Μουριάδου τα βλέπει και εδώ και 4 χρόνια τα φωτογραφίζει. Μέχρι σήμερα έχει φωτογραφίσει περισσότερες από 350 καρδιές. Στη σπανακόπιτα, στο ταβάνι, στα ταξίδια της, στον δρόμο της. Στις λακκούβες, στα φύλλα… Παντού και καθημερινά!

Κάποιες από αυτές μπήκαν σε αυτό το art book, ντυμένες με τα κείμενα της δημοσιογράφου Ξένιας Ιωάννου.

Αυθόρμητα. Με συναίσθημα, ρεαλισμό, κυνισμό, χιούμορ, γλύκα… και ό,τι συνήθως η αγάπη φέρει. Και ο έρωτας! Ας μην ξεχνάμε τον έρωτα. Το σύμβολο της καρδιάς για άλλους σημαίνει αγάπη και για άλλους έρωτα.

Ένα coffee table book που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΕΛΛΗΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ σε όλα τα βιβλιοπωλεία, ένα παιχνίδι, ένας “διάλογος” εικόνων και λέξεων σε ένα βιβλίο που φιλοδοξεί να κλείσει το μάτι στην αισιοδοξία μας και στη γλύκα που όλοι κρύβουμε στην καρδιά μας.

Ένα όμορφο δώρο, μια γλυκιά υπενθύμιση πως η αγάπη είναι παντού. Ακόμα και στις πατημένες τσίχλες, ακόμα και στο κατακάθι του καφέ, στα αβγά λίγο πριν γίνουν ομελέτα!

 

Καλώς ήρθατε στον μαγικό κόσμο του #KARDIOWAY!

Κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις ΕΛΛΗΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ!

Κάνε “κλικ” εδώ