Kαλομοίρα: Επέστρεψε στην Ελλάδα! Που την εντόπισε το TLIFE;

Στην Ελλάδα βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα η Καλομοίρα. Η τραγουδίστρια, που τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει να ζει στην Αμερική μαζί με τον σύζυγό της Γιώργο Μπούσαλη και τα τρία τους παιδιά, κρατά πάντα επαφές με την χώρα μας, αφού υπάρχει ακόμα μια μεγάλη μερίδα κοινού που την αγαπά και τη στηρίζει. 

Η Καλομοίρα, η οποία εκτός από τη μουσική, έχει δοκιμάσει τις δυνατότητές της τόσο στην υποκριτική, όσο και στην παρουσίαση, διατηρεί άψογες σχέσεις με τον όμιλο ΑΝΤ1 που την ανέδειξε μέσα από το Fame Story, ενώ συνεχίζει να ανήκει στην δισκογραφική εταιρεία του ομίλου και στο παρελθόν έχει αναλάβει και την παρουσίαση διάφορων τηλεοπτικών του προγραμμάτων.

Το μεσημέρι της Τρίτης, η Καλομοίρα βρέθηκε στα γραφεία της Heaven music, όπου και παρέμεινε για αρκετή ώρα. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE και ο Πέτρος Χόντος τη συνάντησαν κατά την έξοδό της. Ντυμένη με ένα τζιν και μια στράπλες μπλούζα, την οποία συνδύασε με γόβες σε nude αποχρώσεις, χάρισε στην κάμερα το πιο ζεστό της χαμόγελο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, ο λόγος της επίσκεψης της Καλομοίρας στη χώρα μας είναι τα νέα επαγγελματικά βήματα που ετοιμάζει που περιλαμβάνουν κάποια νέα τραγούδια, ενώ δεν αποκλείεται να τη δούμε και σε κάποιο από τα living streaming που έχει ξεκινήσει εδώ και μερικές εβδομάδες η δισκογραφική της εταιρεία.

Ας μην ξεχνάμε άλλωστε, πως η νέα τηλεοπτική σεζόν είναι προ των πυλών και ενδεχομένως η Καλομοίρα να είναι ένα από τα πρόσωπα που ο ΑΝΤ1 θα ήθελε να αξιοποιήσει σε κάποιο από τα projects που ετοιμάζει. Εξάλλου, δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε ακούσει το όνομά της να συζητιέται και για μια εκ νέου συμμετοχή στη Eurovision. Μετά την επιτυχία του My Secret Combination. και την κατάκτηση της τρίτης θέσης στον μουσικό διαγωνισμό το 2007. πολλοί είναι εκείνοι που επιμένουν πως θα ήθελαν να την ξαναδούν σε έναν τέτοιο ρόλο. κάτι που δε δείχνει καθόλου απίθανο να δούμε να συμβαίνει τα επόμενα χρόνια!

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More