Kanye West: Ένα βήμα πριν την κατάρρευση – Σε παραλήρημα υπέρ του Χίτλερ και των Ναζί

Λίγες μέρες μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου του από την Kim Kardashian, ο Kanye West φαίνεται ότι «τα έχει χάσει» τελείως!

Ο πασίγνωστος ράπερ μίλησε σε εκπομπή του ακροδεξιού αμερικανικού μέσου Infowars και κατάφερε με τα σχόλιά του υπέρ του Χίτλερ και των Ναζί να αναγκάσει τον παρουσιαστή να «συμμαζέψει» ό,τι μπορεί από αυτά που ακούγονταν στον αέρα.

Ο Kanye West μιλούσε ζωντανά στον αέρα του Infowars για πάνω από μία ώρα, σε μια εμφάνιση που τα περισσότερα αμερικανικά ΜΜΕ τη χαρακτηρίζουν ως «απόλυτη κατάρρευση», αφού έφτασε στο σημείο να πει ότι «βλέπω καλά πράγματα στον Χίτλερ. Κάθε άνθρωπος έχει να προσφέρει κάτι, ειδικά ο Χίτλερ» λέγοντας ότι εφηύρε τους αυτοκινητόδρομους και τα μικρόφωνα.

Όπως αναφέρει το ΤΜΖ, που παραθέτει και το σχετικό βίντεο από την εμφάνιση του Kanye West στο Infowars, ο τραγουδιστής έλεγε ακανόνιστα πράγματα αρκετές φορές, έβγαζε αντισημιτικούς λόγους μίσους και οργής ενώ ακόμη και ο οικοδεσπότης της εκπομπής, Άλεξ Τζόουνς, φαίνεται ανήμπορος να ελέγξει αυτά που λέει.

Κάποια στιγμή, μέχρι και ο ακροδεξιός Τζόουνς προσπάθησε να καταγγείλει τις πράξεις των Ναζί, με τον Kanye West να του απαντάει πως «έκαναν και καλά πράγματα, πρέπει να σταματήσουμε να καταδικάζουμε τους Ναζί». Σε μια άλλη στιγμή της εκπομπής, λίγο πριν από ένα διαφημιστικό διάλειμμα, ο καλλιτέχνης ακούγεται να λέει ξεκάθαρα: «Μου αρέσει ο Χίτλερ».

 

Βέβαια, είναι ήδη γνωστές οι αντισημιτικές απόψεις του Kanye West, τις οποίες εκφράζει όπου σταθεί και όπου βρεθεί, όμως ειδικά αυτή η εμφάνισή του στο Infowars δείχνει ότι βρίσκεται ένα βήμα πριν την κατάρρευση, αφού σε αρκετά σημεία προσπαθούσε να πάρει ανάσες την ώρα που εξαπέλυε μίσος. Ίσως να έφταιγε και η υφασμάτινη μάσκα που είχε καλύψει εξ ολοκλήρου το πρόσωπό του…

Read More

And More