Kαταγγελία – σοκ από τον Γιώργο Χρυσοστόμου: “Στα 16 μου παρενοχλήθηκα σεξουαλικά από άνθρωπο του θεάτρου”

Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη οδηγήθηκε ο Γιώργος Χρυσοστόμου μιλώντας στον «Θέμα 104,6» και την εκπομπή “Ένα τέλος, μια αρχή” . Συγκεκριμένα ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη δική του τραυματική εμπειρία που είχε στην τρυφερή ηλικία των 16 ετών.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Χρυσοστόμου ανέφερε πως όταν ήταν 16 ετών και έκανε τα πρώτα του βήματα στο θέατρο στην Ρόδο όπου ζούσε με την οικογένειά του, ένας άνθρωπος που ασχολούνταν με το θέατρο στο νησί, τον παρενοχλούσε έντονα.

«Με απειλούσε. Με έπαιρνε τηλέφωνα, μου έστελνε μηνύματα. Μου έλεγε πως αν δεν συμβεί… αυτό, θα σε καταστρέψω. Εγώ δεν είπα τίποτα σε κανέναν, αυτός είχε σχέση με το θέατρο. Αν μιλούσα στους γονείς μου, δεν θα με άφηναν να φύγω από εκεί και να κάνω αυτό που θέλω. Αν μπορούσα να μιλήσω στους γονείς μου, θα ήταν τελείως διαφορετικά. Δεν είμαι δυνατός, φοβήθηκα πάρα πολύ. Το θέμα είναι ο κόσμος να αρχίσει να μιλάει, να το μάθει να το κάνει από παιδί. Πρέπει οι γονείς να λένε στα παιδιά τους, “θα μου λες, θα μου λες”. Πρέπει να λένε τι έγινε στο σχολείο», είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Χρυσοστόμου

Read More

And More