Kρυσταλλία: Αποκάλυψε το όνομα που θα πάρει ο γιος της

Για το πόσο έχει αλλάξει η ζωή της τον τελευταίο 1.5 μήνα μετά τη γέννηση του γιου της μίλησε η Κρυσταλλία στην εκπομπή “Love it” η οποία μεταξύ άλλων αποκάλυψε και το όνομα που θα πάρει το μωράκι τους.

“Είναι αυτό που δεν βρίσκεις τα λόγια… Θα τον πούμε Νικηφόρο – Ιωάννη. Το Νικηφόρος είναι κάτι συμβολικό και επειδή αρέσει και στους δυο μας και το Ιωάννης είναι προς τιμήν του μπαμπά του Δημήτρη που δεν είναι πια μαζί μας και τον αγαπάμε πολύ…. Το μωράκι μας ήρθε αμέσως, το θέλαμε πάρα πολύ αλλά εγώ ήμουν και λίγο στον φόβο του δεν ξέρω τι είναι αυτό που πάμε να βρούμε εννοώντας την πανδημία γιατί εγώ ήμουν και στο J2US εκείνη την περίοδο” είπε η Κρυσταλλία και περιέγραψε πως ανακοίνωσε το ευτυχές γεγονός στον σύζυγό της Δημήτρη Πλατανιά.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και σε κάποια περιστατικά παρενόχλησης που έχει αντιμετωπίσει η ίδια στο παρελθόν.

“Δε μου έχει συμβεί να με ενοχλήσουν σεξουαλικά στο χώρο του τραγουδιού, μου έχει συμβεί σε άλλο χώρο. Μου έχει συμβεί να με υποτιμήσουν, να με εκφοβίσουν, να με απαξιώσουν, να μου μιλήσουν χυδαία. Και πολύ γνωστό όνομα. Είναι μια γυναίκα που θαυμάζουμε και αγαπάμε άπαντες… Απ’ ότι έχω μάθει μιλάει έτσι κι αλλού” είπε.

 

Read More

And More