Kρυσταλλία Ρήγα – Δημήτρης Πλατανιάς: Η φιλία που έγινε έρωτας και ο ερχομός του πρώτου τους παιδιού

Τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους βιώνουν η Κρυταλλία Ρήγα και ο Δημήτρης Πλατανιάς που εδώ και σχεδόν ένα 24ωρο κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδάκι, ένα υγιέστατο αγοράκι.

Η γνωριμία του ζευγαριού έγινε πριν 10 ολόκληρα χρόνια στα γυρίσματα ενός βίντεο κλιπ της τραγουδίστριας το οποίο σκηνοθετούσε ο αγαπημένος της σήμερα Δημήτρης. Τότε ωστόσο και οι δυο διατηρούσαν διαφορετικούς δεσμούς κάτι που  όμως δεν τους εμπόδισε να αναπτύξουν μεταξύ τους μια δυνατή φιλία.

Δυο χρόνια μετά και ενώ ο γοητευτικός σκηνοθέτης ήταν ήδη ελεύθερος, η Κρυσταλλία χώρισε με τον τότε σύντροφό της. Δίπλα της για να τη στηρίζει εκείνο το διάστημα δεν ήταν άλλος από τον Δημήτρη Πλατανιά. Οι δυο τους δεν άργησαν να καταλάβουν πως τα συναισθήματα που έτρεφε ο ένας για το πρόσωπο του άλλου ήταν πιο βαθιά και έτσι ξεκίνησε η σχέση τους. Μια σχέση πολύ γλυκιά και τρυφερή που κατάφεραν να προφυλάξουν από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το Φεβρουάριο του 2019 σε ένα ταξίδι που πραγματοποίησαν στη Ρώμη με αφορμή τα γενέθλια της γλυκιάς Κρυσταλλίας ο Δημήτρης της είχε ετοιμάσει την πιο όμορφη έκπληξη. Μια πρόταση γάμου.

Λίγους μήνες μετά, και συγκεκριμένα τον Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στην Αίγινα έχοντας στο πλευρό τους όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Σήμερα, σχεδόν 1,5 χρόνο μετά η σχέση τους δείχνει να βρίσκεται στην καλύτερή της φάση ενώ το μωράκι τους ήρθε για να συμπληρώσει την ευτυχία τους.

 

 

Read More

And More