Lidl Plus: Ο πιο εορταστικός διαγωνισμός είναι γεγονός και χαρίζει πλούσια δώρα!

Έρχονται Χριστούγεννα! Και το Lidl Plus επιστρέφει, αυτή τη φορά με τον πιο εορταστικό διαγωνισμό ever! 100 τυχεροί θα κερδίσουν πλούσια δώρα και δεν έχεις παρά να στείλεις τη συμμετοχή σου… ή μάλλον, για να ακριβολογήσω, δεν έχεις παρά να στείλεις συμμετοχές –όσες περισσότερες τόσο καλύτερα!

Ποιος δεν λατρεύει τα Χριστούγεννα! Ο κόσμος φωτίζεται, γεμίζει αισιοδοξία και χαρά, στολίζεται, γεμίζει χρώματα και θετική διάθεση. Το χριστουγεννιάτικο δέντρο ανάβει και η ψυχολογία μας παίρνει μια ανάσα. Η πιο χαρούμενη γιορτή του χρόνου πλησιάζει και ο καθένας περιμένει τα δώρα του…

ΤΑ ΔΩΡΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ…
Το Lidl Plus επιστρέφει δυναμικά και βάζει κάτω από το δέντρο του δώρα που κάθε ενήλικας ονειρεύεται για τα δικά του Χριστούγεννα.

50 τυχεροί θα κερδίσουν (ο καθένας) χρηματικά εκπτωτικά κουπόνια Lidl Plus συνολικής αξίας 1.000€, 10 τυχεροί θα κερδίσουν (ο καθένας) από 1 Apple iPad Pro, 10 από 1 laptop Lenovo, 10 από 1 TV Samsung, 10 από 1 κονσόλα Xbox και 10 θα κερδίσουν από 1 Garmin smartwatch.

Τέλεια! Ευχήσου στην τύχη σου και βάλε το χεράκι σου ώστε να είσαι ένας από τους τυχερούς…

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ;
Κάτι πάρα πολύ απλό. Κάνεις τα ψώνια σου –όπως πάντα στα Lidl– και, όταν φτάσεις στο ταμείο, σκανάρεις την ψηφιακή κάρτα Lidl Plus. Για κάθε αγορά από 30€ και άνω, λαμβάνεις 1 συμμετοχή εντός της εφαρμογής Lidl Plus.
Οι συμμετοχές αποστέλλονται ηλεκτρονικά από τον ίδιο τον χρήστη μέσω της εφαρμογής, ενώ η εφαρμογή υπολογίζει αυτόματα και με ακρίβεια τις συμμετοχές που αναλογούν σε κάθε πελάτη, μετά τις αγορές του.
Όπως καταλαβαίνεις, όσες περισσότερες συμμετοχές συγκεντρώσεις και αποστείλεις, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχεις για να κερδίσεις.

Αν οι αγορές σου είναι αξίας 30€ έχεις 1 συμμετοχή, αν οι αγορές σου είναι αξίας 60€ έχεις 2 συμμετοχές κ.ο.κ.

Με λίγα λόγια, συνεχίζεις να κάνεις τα ψώνια σου στα Lidl, μόνο που αυτή τη φορά σου ανταποδίδουν συμμετοχές στον πιο εορταστικό διαγωνισμό που τρέχει μέχρι τις 31/12/2022 και πιθανότητες να αποκτήσεις φανταστικά δώρα.

ΟΙ ΤΥΧΕΡΟΙ!
Όλοι εμείς που οι επιθυμίες μας έχουν αρχίσει ήδη να χορεύουν στον ρυθμό των Χριστουγέννων. Οι ευχές μας φλερτάρουν με την τύχη μας, κάνοντας απλά αυτό που ούτως ή αλλιώς θα κάναμε… Ψώνια για τα απαραίτητα στο σούπερ μάρκετ. Και συγκεκριμένα στα Lidl. Ξέρεις, εκεί όπου οι άπειρες επιλογές το καθιστούν το αγαπημένο place to shop.

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ…
Κατέβασε τώρα το Lidl Plus δωρεάν από το App Store, το Google Play ή το Huawei AppGallery. Κάνε γρήγορα και εύκολα εγγραφή και πάρε μέρος στον διαγωνισμό για να απολαύσεις τα πιο plus δώρα!

Η ατμόσφαιρα έχει ήδη αρχίσει να χορεύει στον ρυθμό των Χριστουγέννων και ο δρόμος για τα Lidl είναι μονόδρομος. Οι αγορές που κάνεις, τα ψώνια για το σπίτι, σου ανταποδίδουν συμμετοχές και τις πιθανότητες να κερδίσεις υπέροχα δώρα!

Ξέρω τι σκέφτεσαι… Ω ναι! Πολλαπλασίασε τις συμμετοχές σου, άρα και τις πιθανότητές σου… Έχεις χρόνο… 😉