Lisa Loring: Πέθανε η ηθοποιός που υποδύθηκε πρώτη την Wednesday Addams

Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός, Lisa Loring, η οποία υποδυόταν τον ρόλο της «Wednesday» στην εμβληματική τηλεοπτική σειρά The Addams Family, καθώς υπέστη εγκεφαλικό σε ηλικία 64 ετών.

Την δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η φίλη της, Laure Jacobson με μια ανάρτηση στο Facebook, λέγοντας ότι η Lisa Loring πέθανε το Σάββατο 28/1, αφού της αφαιρέθηκε η μηχανική υποστήριξη.

«Με μεγάλη θλίψη αναφέρω τον θάνατο της φίλης μας, Lisa Loring. Πριν από 4 ημέρες υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο που προκλήθηκε από το κάπνισμα και την υψηλή αρτηριακή πίεση. Ζούσε σε μηχανική υποστήριξη για 3 ημέρες. Χθες, η οικογένειά της πήρε τη δύσκολη απόφαση να την αφαιρέσει από τα μηχανήματα και πέθανε χθες το βράδυ», έγραψε η Jacobson.

Ο εμβληματικός χαρακτήρας της Lisa Loring, η Wednesday Addams, έχει επανέλθει πρόσφατα στο προσκήνιο χάρη στην επιτυχημένη σειρά του Netflix Wednesday με την Τζένα Ορτέγκα στον ρόλο της κόρης των Morticia και Gomez Addams.

Ο ρόλος που τη σημάδεψε

H Loring έπαιξε την Wednesday σε ηλικία μόλις έξι ετών. Η σειρά μάλιστα, προβλήθηκε για δύο σεζόν από το 1964 έως το 1966 με συνολικά 64 επεισόδια.

Ο χαρακτήρας της Lisa Loring στη σειρά, ήταν γλυκός αλλά μελαγχολικός. Της άρεσε να συλλέγει ανατριχιαστικά κατοικίδια, όπως μια σαύρα με το όνομα Lucifer, μια αράχνη μαύρη χήρα με το όνομα Homer καθώς και μια ακέφαλη κούκλα.

Read More

And More