Mad Clip: Όσα δήλωνε στην τελευταία συνέντευξη για το πάθος του με τα αυτοκίνητα – “Ήμουν κοντράκιας”

Σοκ και απέραντη θλίψη έχει προκαλέσει στον καλλιτεχνικό και όχι μόνο χώρο ο ξαφνικός θάνατος του Mad Clip, του επιτυχημένου ράπερ με τα εκατομμύρια views στο youtube. Ήταν ξημερώματα Πέμπτης, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 34χρονος έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω σε ένα δέντρο επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης, στην εκκλησία Παναγία Φανερωμένη, στο ρεύμα προς Αθήνα, στο ύψος της Βουλιαγμένης. 

Ο Mad Clip ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τους πυροσβέστες και λίγο αργότερα υπέκυψε στα σοβαρά τραύματά του. Η δυσάρεστη είδηση κάνει από νωρίς το πρωί το γύρω του διαδικτύου και των Μέσων, αφού κανείς δεν μπορεί να πιστέψει το τραγικό γεγονός.

Η εκπομπή “Καλοκαίρι Μαζί” πρόβαλε ένα απόσπασμα από την τελευταία συνέντευξη του Mad Clip στο Special Report, στην οποία ο ίδιος μιλούσε, μεταξύ άλλων, για το μεγάλο πάθος του, τα αυτοκίνητα.

 

Διάβασε ακόμα: Mad Clip: Ποιος ήταν ο τράπερ που σκοτώθηκε σε τροχαίο – H χλιδάτη ζωή, η αγάπη για τα αυτοκίνητα και η επιτυχία

 

Όσον αφορά το πραγματικό του όνομα αλλά και το από πού προέρχεται το καλλιτεχνικό, Mad Clip, ο ίδιος εξηγούσε: “Το κανονικό μου όνομα είναι Πίτερ Αναστασόπουλος. Το κάθε γράμμα του ονόματος “Mad Clip” είναι μια λέξη. Σημαίνει “ναρκωτικά και λεφτά δεν μπορώ να ζήσω στη φτώχεια”.

Σχετικά με την αγάπη του για τα ακριβά αυτοκίνητα, ο άτυχος ράπερ παραδεχόταν ότι από μικρός ονειρευόταν να αποκτήσει το δικό του ακριβό αυτοκίνητο. Μάλιστα, οι εν λόγω δηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στο αυτοκίνητο που οδηγούσε και τη στιγμή του δυστυχήματος:

“Έχω περάσει από διάφορα στάδια, δηλαδή πιο μικρός είχα μία τρέλα με τα “φτιαγμένα” αυτοκίνητα και τον δρόμο… Ήμουν “κοντράκιας”. Το είχα πάντα στο μυαλό μου, ότι όταν μπορώ και είμαι πιο άνετος θα πάρω ένα εργαλείο που μου αρέσει. Άρα, αυτό το αυτοκίνητο που έχω τώρα το θεωρώ ένα δείγμα επιτυχίας, είναι ένα έπαθλο που δείχνει ότι τα πράγματα πάνε ωραία”.

 

Διάβασε ακόμα: Μad Clip: “Είμαστε σε σοκ” – Τι δηλώνει στο TLIFE στενός συνεργάτης που ήταν μαζί του πριν σκοτωθεί

 

Ο Mad Clip προσπάθησε πολύ για να φτάσει στην κορυφή, μιας και όπως ανέφερε γνώριζε μέσα του ότι αξίζει κάτι παραπάνω ενώ δεν ήθελε να πεθάνει φτωχός: “Εγώ μέσα μου έλεγα στον εαυτό μου ότι δεν παίζει ως Πίτερ να αφήσω τον εαυτό μου να πεθάνει φτωχός. Ήθελα να κυνηγήσω κάτι παραπάνω, ήξερα ότι είμαι φτιαγμένος για κάτι παραπάνω”.

 

Διάβασε ακόμα: Mad Clip: Σε κατάσταση σοκ ο τράπερ Light για τον θάνατο του κολλητού του

 

Δες το βίντεο:

Read More

And More