Mad Clip: Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται οι γονείς του, μετά τον θάνατό του – Όσα αποκαλύπτει φίλος του

Σε ηλικία 34 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο Mad Clip μετά από ένα τροχαίο που είχε τα ξημερώματα της Πέμπτης στη λεωφόρο Βουλιαγμένης. Ο αγαπημένος ράπερ της νεολαίας με τα εκατομμύρια views στο youtube φαίνεται να έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και να έπεσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω σε ένα δέντρο.

O Mad Clip ανασύρθηκε από τους πυροσβέστες μη έχοντας τις αισθήσεις του ενώ λίγες ώρες μετά υπέκυψε στα τραύματά του στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Οικογένεια, συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες και θαυμαστές δεν μπορούν να πιστέψουν την τραγική είδηση. Τα social media έχουν γεμίσει με συγκινητικά μηνύματα ενώ ανάμεσα σε αυτά το TLIFE εντόπισε και το tweet ενός φίλου του Mad Clip.

Ο Γιώργος περιγράφει στην ανάρτησή του τα αγαπημένα πράγματα του Mad Clip, επισημαίνει ότι πάντα οι φίλοι του τού έλεγαν να προσέχει με την ταχύτητα αλλά και ότι οι γονείς του βρίσκονται – όπως είναι φυσικό – σε κατάσταση σοκ, μετά τον θάνατό του. 

“Είχα την τύχη να είμαι φίλος του Πετράν, γέλιο χαβαλές, έξω καρδιά, αδυναμία στα ζωάκια, τρελαμένος με τη μουσική. Πάντα του λέγαμε πρόσεχε με την ταχύτητα, “το ελέγχω ρε bro”, έλεγε. Τους γονείς του λυπάμαι που είναι σε σοκ. Θα μου λείψεις bro, καλό ταξίδι γλυκέ μου φίλε”, έγραψε χαρακτηριστικά ο φίλος του Mad Clip.

“Και στον γάμο των φίλων μας πήγαμε διασκεδάσαμε κ στον τόπο του ατυχήματος πήγαμε και στον Ευαγγελισμό και τώρα θα πάμε να θάψουμε τον φίλο μας κ θα του ανάβουμε κεριά στα μνημόσυνα. Μακάρι Πετράν να γύριζε ο χρόνος λίγες ώρες πίσω. Μόνο Θλίψη κ Πίκρα. Βro Καλό Ταξίδι” κατέληξε ο φίλος του.  

Δες την ανάρτηση:

 

Read More

And More