Mad Clip: Σοκαρισμένος ο καλλιτεχνικός κόσμος από τον θάνατό του – Τα συγκινητικά μηνύματα

Με μια πολύ δυσάρεστη είδηση ξεκίνησε η δεύτερη ημέρα του Σεπτέμβρη, καθώς ο τράπερ Mad Clip πέθανε σε ηλικία 34 ετών. Ο γνωστός καλλιτέχνης με τα εκατομμύρια views στο youtube, τις δεκάδες επιτυχίες και τις συνεργασίες με μεγάλα ονόματα του χώρου της μουσικής “έσβησε” μετά από ένα τροχαίο δυστύχημα που είχε στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Ήταν 2:30 η ώρα τα ξημερώματα, όταν ο Mad Clip έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και έπεσε με πολύ μεγάλη ταχύτητα πάνω σε ένα δέντρο με αποτέλεσμα το αυτοκίνητό του να γίνει σμπαράλια και οι πυροσβεστικές δυνάμεις να χρειαστούν περίπου δύο ώρες για να τον απεγκλωβίσουν. Ο επιτυχημένος ράπερ τραυματίστηκε βαριά και δυστυχώς λίγες ώρες μετά κατέληξε στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”.

Η μοιραία νύχτα έμελλε να ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο, αφού πριν το δυστύχημα ο Mad Clip βρισκόταν στον γάμο των καλών φίλων του και συνεργατών του Γιώργου Μπενιουδάκη και Λίας Παπαδοπούλου. Καθ’ όλη τη διάρκεια της δεξίωσης ο ίδιος ήταν ευδιάθετος και ευτυχισμένος για τη χαρά των φίλων του. Στην ίδια εκδήλωση βρισκόντουσαν και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες της Panik Records, αφού η Λία Παπαδοπούλου εργάζεται στην εταιρεία. 

Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι αυτή θα ήταν η τελευταία φορά που έβλεπαν τον καλό φίλο τους, Mad Clip. Από την ώρα που έγινε γνωστή η δυσάρεστη είδηση σύσσωμη η showbiz εξέφρασε δημόσια τη θλίψη της για τον θάνατό του.

Ελένη Φουρέιρα, Έλενα Παπαρίζου, Καίτη Γαρμπή, Τάμτα, Κατερίνα Καινούργιου, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Φαίη Σκορδά, Γρηγόρης Αρναούτογλου, Γρηγόρης Γκουντάρας, Χρήστος Μάστορας, Josephine, Snik, Γιώργος Παπαδόπουλος, Χρήστος Δάντης, Αλέξανδρος Κοψιάλης, Πένυ Αγοραστού, Ηλίας Βρεττός αποτελούν κάποιους από τους ανθρώπους που τον αποχαιρέτησαν δημόσια. 

Ελένη Φουρέιρα

Έλενα Παπαρίζου

Κατερίνα Καινούργιου

Τάμτα

Καίτη Γαρμπή

Χρήστος Μάστορας

Γρηγόρης Αρναούτογλου

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Grigoris Arnaoutoglou (@grigorisarnaoutoglou.official)

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Φαίη Σκορδά

Γρηγόρης Γκουντάρας

Αλέξανδρος Κοψιάλης

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Αλέξανδρος Κοψιάλης (@alexandros_kopsialis)

Χρήστος Δάντης

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christos Dantis (@christosdantis)

Κωνσταντίνος Παντελίδης

Λένα Ζευγαρά

Τριαντάφυλλος

Κωνσταντίνος Αργυρός

Snik

Josephine

Νίκος Κοκλώνης

Γιώργος Παπαδόπουλος

Χαρά Βέρρα

Μαριαλένα Ρουμελιώτη 

Παντελής Τουτουντζής

Ηλίας Βρεττός

Πένυ Αγοραστού

Νίκος Μουτσινάς

Κώστας Σόμμερ

Χάρης Βαρθακούρης

Βο

Λούκας Γιώρκας

Hλιάνα Παπαγεωργίου:

 

 

Read More

And More