Mad VMA 2022: Φωτογραφίες από τις πρόβες – Κόνι Μεταξά, Ελένη Φουρέιρα και Κατερίνα Στικούδη λίγο πριν ανέβουν στη σκηνή

Ο πιο διαχρονικός ελληνικός μουσικός θεσμός, τα Mad Video Music Awards από τη ΔΕΗ, έρχονται σε λίγες ημέρες για 19η χρονιά.

Την Τετάρτη 22 Ιουνίου, στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do, αγαπημένοι καλλιτέχνες θα ενωθούν, με την ενέργεια της μουσικής, στη σκηνή των φετινών Mad Video Music Awards  και θα απογειώσουν το κοινό!

Ο πιο διαχρονικός ελληνικός μουσικός θεσμός, τα Mad Video Music Awards από τη ΔΕΗ, έρχονται για 19η χρονιά!

Την Τετάρτη 22 Ιουνίου, στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do, αγαπημένοι καλλιτέχνες θα ενωθούν, με την ενέργεια της μουσικής, στη σκηνή των φετινών Mad Video Music Awards από τη ΔΕΗ και θα απογειώσουν το κοινό!

Το line up του κορυφαίου μουσικού θεσμού επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις και ξεχωριστές καλλιτεχνικές συνεργασίες, που θα μεταφέρουν στο κοινό την ξεχωριστή ενέργεια και το vibe αισιοδοξίας και διασκέδασης των Mad Video Music Awards 2022

Μάλιστα χθες, πραγματοποιήθηκε και μια από τις πρόβες των μουσικών βραβείων προκειμένου τη μεγάλη βραδιά να κυλίσουν όλα ομαλά και όπως θα δεις στις φωτογραφίες που ακολουθούν, η διάθεση όλων ήταν στα ύψη.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που βρέθηκαν στη χθεσινή πρόβα των Mad VMA ήταν οι: Κατερίνα Στικούδη, Ελένη Φουρέιρα, Κόνι Μεταξά, Θέμης Γεωργαντάς και οι Dj Airth και Zeraw.
 

Κατερίνα Στικούδη

 

Κόνι Μεταξά

 

Ελένη Φουρέιρα

 

Θέμης Γεωργαντάς

 

Dj Airth-Zeraw

 

Φωτογραφίες: Ndp

Read More

And More