MadWalk 2023: Οι αγαπημένοι καλλιτέχνες που θα συμμετέχουν στη βραδιά με παρουσιάστρια τη Βίκυ Καγιά

Τo MadWalk 2023 έρχεται για 13η συνεχόμενη χρονιά, τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου, στο Tae Kwon Do!

Hostess της βραδιάς θα είναι η Βίκυ Καγιά, η οποία θα παρουσιάσει ξεχωριστά catwalks με δημιουργίες από κορυφαίους Έλληνες σχεδιαστές και fashion brands, καθώς και εντυπωσιακά performances από αγαπημένους καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ο μοναδικός θεσμός στη χώρα, που ενώνει με κύρος τη μουσική με τη μόδα, επιφυλάσσει και φέτος πολλές εκπλήξεις, οι οποίες σύντομα αναμένεται να αποκαλυφθούν!

Στο MadWalk 2023 θα συμμετέχουν με ξεχωριστά performances, μεταξύ άλλων, οι: Apon, FY, Good Job Nicky, Josephine, Kimi, Andrew Lambrou, Lila, Marseaux, Konnie Metaxa, 3 SUM, Ήβη Αδάμου, Δέσποινα Βανδή, Πέτρος Ιακωβίδης, Κατερίνα Λιόλιου, Θοδωρής Μαραντίνης, Κατερίνα Παπουτσάκη, Σάκης Ρουβάς, Τάμτα και Ελένη Φουρέιρα, ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν επιπλέον καλλιτέχνες.

Στο catwalk του MadWalk 2023 θα παρουσιαστούν δημιουργίες των σχεδιαστών Apostolos Mitropoulos, Celia Kritharioti, Dante, Eleni Kavvada, Nika, Valtadoros, Vassilis Zoulias & Pericles Kondylatos, Vrettos Vrettakos και των brands 5226 by Celia Kritharioti, Adidas, Creators Lab by IKEA, MAC Cosmetics, Social Outkast, Pink Woman και XXLOVE.

Το νέο trailer του MadWalk 2023 by Three Cents με τους συμμετέχοντες!

Φέτος, το MadWalk 2023 παρουσιάζει τους «The Fashion Heroes», τους δικούς του fashion ambassadors, Άννα Μαρία Βελλή – amiyiami, Φωτεινή Αριστακεσιάν – fosbloque, Δανάη Γεωργαντά – I Mikri Ollandeza και Edward Stergiou, οι οποίοι συμμετέχουν στα επιμέρους projects, στο πλαίσιο του θεσμού.

Η φετινή διοργάνωση υποστηρίζει τους σκοπούς της HOPEgenesis, της Ελληνικής αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρίας που έχει ως αποστολή την καταπολέμηση της υπογεννητικότητας, τη στήριξη της οικογένειας και την εύρεση λύσεων του δημογραφικού ζητήματος στην Ελλάδα.

Read More

And More