Exclusive pics!

MadWalk: Η Βίκυ Καγιά και η Τάμτα στις πρόβες του ανατρεπτικού show μόδας! Οι φωτογραφίες του TLIFE

Αμέσως μετά τα Mad VMA 2020 έρχεται το επετειακό MadWalk 2020 by Serkova Crystal Pure – The Fashion Music Project, το οποίο θα προβληθεί αποκλειστικά μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Mega. Ο μοναδικός θεσμός που ενώνει τη μουσική και τη μόδα γιορτάζει 10 χρόνια και προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα. Την επετειακή εκδήλωση των 10 χρόνων θα παρουσιάζει η κορυφαία fashion expert Βίκυ Καγιά!

Το απόλυτο Fashion Music Project επιφυλάσσει μοναδικά, ανατρεπτικά catwalks από γνωστούς σχεδιαστές και άκρως πρωτότυπα performances, με γνωστούς καλλιτέχνες που θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τον προσεχή Γενάρη στο Mega! Αυτό το Σαββατοκύριακο πραγματοποιήθηκαν οι πρόβες σε πυρετώδεις ρυθμούς, με τους εκπροσώπους της εγχώριας showbiz να δίνουν το παρών.

Χθες, Κυριακή, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE “τσάκωσε” έξω από το Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας όπου θα πραγματοποιηθούν φέτος τα MadWalk την παρουσιάστρια του λαμπερού show, Βίκυ Καγιά αλλά και την απόλυτη fashionista Τάμτα, η οποία θα τραγουδήσει ζωντανά στο catwalk. Στο πλευρό της εκρηκτικής τραγουδίστριας ήταν φυσικά η ομάδα της αλλά και η επί χρόνια στιλίστριά της, Αλεξάνδρα Κατσαΐτη. 

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More