Madrugada: Το TLIFE στη συναυλία του αγαπημένου συγκροτήματος – Ο «απόκοσμος» Sivert Hoyem και η Amanda Tenfjord

Tρια χρόνια μετά την τελευταία τους συναυλία στη χώρα μας, οι Madrugada επέστρεψαν ξανά χθες βράδυ 24/9. Η Ελλάδα αποτέλεσε έναν από τους σταθμούς της περιοδείας που είχαν πραγματοποιήσει το 2019 με αφορμή την επανένωσή τους και τον εορτασμό των 20 χρόνων από την κυκλοφορία του πρώτου τους άλμπουμ που έφερε τον τίτλο “Industrial Silence”.

Η επιτυχία εκείνης της βραδιάς που έμεινε χαραγμένη σε όσους είχαν τη δυνατότητα να τους παρακολουθήσουν από κοντά αλλά και η σχεδόν ερωτική σχέση που έχουν αναπτύξει τα τρία ιδρυτικά μέλη των Madrugada, Sivert Hoyem, Frode Jacobsen και Jon Lauvland είναι ένας από τους λόγους που τους έκαναν να θέλουν να επιστρέψουν ξανά στη χώρα μας. 

Έτσι κι έγινε. Το βράδυ του Σαββάτου 24/9 το Παναθηναϊκό Στάδιο πλημμύρισε από κόσμο και οι Madrugada έδωσαν για ακόμη μια φορά των καλύτερό τους εαυτό.

Το live άνοιξε η Amanda Tenfjord η οποία εκπροσώπησε τη χώρα μας στη Eurovision το 2022 και στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε το Νορβηγικό συγκρότημα.

Κάτω από τον λόφο του Αρδηττού, με φόντο τον Παρθενώνα, οι χιλιάδες θαυμαστές των Madrugada είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν με την μουσική τους που πλημμύρισε το Καλλιμάρμαρο. 

Ο Sivert Hoyem αφού ευχαρίστησε το κοινό και έπλεξε το εγκώμιο για τον στάδιο όπου γινόταν η συναυλία, έδωσε για ακόμη μια φορά τον καλύτερό του εαυτό κρατώντας μαζί με τα άλλα δυο μέλη της μπάντας συντροφιά για 2,5 περίπου στο κοινό με την μεταλλική ένταση μιας μουσικής, απόμακρης και τρυφερής συνάμα.

Special guest της βραδιάς ήταν και η Ane Brun ενώ ξεχωριστή στιγμή αποτέλεσαν τα δυο τραγούδια που ερμήνευσαν οι Madrugada με τη συνοδεία 10μελούς χορωδίας Irida Vocal Ensemble της Δήμητρας Καραμπεροπούλου.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More