Madwalk 2021: Τα πρώτα λόγια της Δούκισσας Νομικού και το opening act με την Ελένη Φουρέιρα

Madwalk 2021: Όλα όσα έγιναν στην λαμπερή έναρξη του music – fashion show με παρουσιάστρια την Δούκισσα Νομικού.

To Madwalk φέτος άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό, το οποίο το βράδυ της Τρίτης 23 Νοεμβρίου βρέθηκε στο TAE KWON DO προκειμένου να παρακολουθήσει τη μεγάλη γιορτή μουσικής και μόδας.

Με rock στυλ, κάνοντας την ανατροπή, η Δούκισσα Νομικού δεν έκρυψε τη χαρά της στην έναρξη της βραδιάς: «Καλησπέρα, καλώς ήρθατε στο Madwalk 2021. Τι κάνετε; Πώς είστε; Χαίρομαι πολύ γιατί μετά από δύο χρόνια με το Madwalk χωρίς κοινό, είμαστε φέτος και πάλι όλοι εδώ μαζί», είπε η Δούκισσα Νομικού, χαμογελαστή και όπως πάντα, εντυπωσιακή.

 

Madwalk 2021 – Αναλυτικά οι σχεδιαστές που συμμετέχουν

Apostolos Mitropoulos, Celia Kritharioti, Dimitris Petrou, Lena Katsanidou, Sotiris Georgiou, Vasilis Zoulias, Vrettos Vrettakos

Madwalk 2021 – Αναλυτικά οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν επί σκηνής

Ήβη Αδάμου, Kωνσταντίνος Αργυρός, Παυλίνα Βουλγαράκη, Demy, Εvangelia, Xenia Ghali, Joanne, Josephine, Ηλίας Μπόγδανος, Γιώργος Κακοσαίος, Natasha Kay, Lil Koni, Konnie Μetaxa, Τάνια Μπρεάζου, Έλενα Παπαρίζου, Αναστάσιος Ράμμος, Σάκης Ρουβάς, Stefania, Tamta, Έλενα Τσαγκρινού και η Ελένη Φουρέιρα η οποία άνοιξε πρώτη την λαμπερή βραδιά.

Δες βίντεο που εξασφάλισε το TLIFE από την έναρξη της βραδιάς αλλά και το πρώτο act της Ελένης Φουρέιρα με την Evangelia:

Ρεπορτάζ – Βίντεο: Άννα Κοντογιάννη

Read More

And More