Madwalk 2021: Το TLIFE στο εντυπωσιακό σόου μόδας και ομορφιάς – Οι εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί

Madwalk 2021: Η μεγάλη γιορτή μόδας και μουσικής ξεκίνησε με παρουσιάστρια την Δούκισσα Νομικού. Το βράδυ της Τρίτης 23 Νοεμβρίου οι celebrities βρέθηκαν στο Tae Kwon Do με το TLIFE να ακολουθεί.

Η Δούκισσα Νομικού έλαμψε στο κόκκινο χαλί ανοίγοντας την βραδιά φανερά ενθουσιασμένη για τους celebrities που βρέθηκαν στο φετινό Madwalκ το οποίο πραγματοποιήθηκε με παρουσία κοινού δυο χρόνια μετά τον κορονοϊό.

 

«Καλησπέρα, καλώς ήρθατε στο Madwalk 2021. Τι κάνετε; Πώς είστε; Χαίρομαι πολύ γιατί μετά από δύο χρόνια με το Madwalk χωρίς κοινό, είμαστε φέτος και πάλι όλοι εδώ μαζί», είπε η Δούκισσα Νομικού στην έναρξη του Madwalk 2021 – Δες εδώ το βίντεο που εξασφάλισε το TLIFE

Το MEGA έχει εξασφαλίσει την αποκλειστική τηλεοπτική προβολή και θα παρουσιάσει ένα μοναδικό τηλεοπτικό show σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί.

Madwalk 2021 – Αναλυτικά οι σχεδιαστές που συμμετείχαν:

Apostolos Mitropoulos, Celia Kritharioti, Dimitris Petrou, Lena Katsanidou, Sotiris Georgiou, Vasilis Zoulias, Vrettos Vrettakos

Madwalk 2021 – Αναλυτικά οι καλλιτέχνες που βρέθηκαν στο stage:

Ήβη Αδάμου, Kωνσταντίνος Αργυρός, Παυλίνα Βουλγαράκη, Demy, Εvangelia, Xenia Ghali, Joanne, Josephine, Ηλίας Μπόγδανος, Γιώργος Κακοσαίος, Natasha Kay, Lil Koni, Konnie Μetaxa, Τάνια Μπρεάζου, Έλενα Παπαρίζου, Αναστάσιος Ράμμος, Σάκης Ρουβάς, Stefania, Tamta, Έλενα Τσαγκρινού και η Ελένη Φουρέιρα η οποία άνοιξε πρώτη την λαμπερή βραδιά.

Δες παρακάτω τις εμφανίσεις των celebrities στο κόκκινο χαλί του Madwalk 2021:

Αθηνά Οικονομάκου – Μαίρη Συνατσάκη

Κόνι Μεταξά

Σάσα Σταμάτη

Έλενα Τσαγκρινού

Ιωάννα Τούνη

Η παρέα του Breakfast@star μαζί με τον Στέφανο Δημουλά

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

Ειρήνη Παπαδοπούλου

 

Σάσα Σταμάτη – Θέμης Γεωργαντάς

Ελιάνα Χρυσικοπούλου

Περικλής Κονδυλάτος- Νικολέττα Μαυρίδη -Γιώργος Ασημακόπουλος – Ηλίας Μπόγδανος

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

 

Read More

And More